Részeg barátság

Részeg barátság avagy, hogy kuckózott be egy ittas srác egy vadidegen kutya mellé.

Lukács Gabriella

Te is csináltál már hülyeséget részegen? Esetleg van olyan barátod, akit egy buliban, alkoholos befolyásoltság alatt ismertél meg?

Nos, ez a wisconsini srác tuti túl tesz rajtad, ugyanis ő részegen eltévesztette a házat és a szomszédhoz ment be aludni. De nem ám a kanapéra heveredett le, hanem a 70 kg-os boerboel, Benton mellé a kutyaágyba!

A gazdi Lynn Sarver nem hitt a szemének, mikor reggel lejött az emeletről, ugyanis a kutya máskor elég komolyan veszi a házőrzést.

A nő lakótársa felkapott egy kést és hívta a rendőröket. A kiérkező rendőrök felkeltették a 24 éves fiút. Kiderült, hogy pár házzal arrébb lakik és túl részeg volt, mikor hajnali 3 felé beállított, így elnézte a házat.

Lynn szerint a kutya még akkor is ugat, ha valaki elsétál a ház előtt, hát még, ha bejön a házba. Az, hogy beengedte az idegen fiatalembert már önmagában felfoghatatlan a gazdi számára, de, hogy mikor az bebújt a kutyaágyba, még oda is feküdt mellé.

Miután a rendőrök felkeltették a fiú rendkívül zavarban volt és sokszor elnézést kért az ott lakóktól. Lynn később nevetve mesélte a helyi lapnak, - hogy a fiatalember kedves volt és tényleg nagyon röstellte magát, bár azóta éjszakára zárja az ajtót.

 

Forrás: https://www.dogingtonpost.com/woman-wakes-up-to-find-intruder-snuggled-up-on-the-dog-bed-with-her-150-pound-mastiff/

Sütiket használunk a felhasználói élmény érdekében