Részeg barátság

Részeg barátság

Részeg barátság avagy, hogy kuckózott be egy ittas srác egy vadidegen kutya mellé.

Borítókép forrása: pinterest.com

Te is csináltál már hülyeséget részegen? Esetleg van olyan barátod, akit egy buliban, alkoholos befolyásoltság alatt ismertél meg?

Nos, ez a wisconsini srác tuti túl tesz rajtad, ugyanis ő részegen eltévesztette a házat és a szomszédhoz ment be aludni. De nem ám a kanapéra heveredett le, hanem a 70 kg-os boerboel, Benton mellé a kutyaágyba!

boerboel
Forrás: boerboel.hundeo.com

A gazdi Lynn Sarver nem hitt a szemének, mikor reggel lejött az emeletről, ugyanis a kutya máskor elég komolyan veszi a házőrzést.

A nő lakótársa felkapott egy kést és hívta a rendőröket. A kiérkező rendőrök felkeltették a 24 éves fiút. Kiderült, hogy pár házzal arrébb lakik és túl részeg volt, mikor hajnali 3 felé beállított, így elnézte a házat.

Lynn szerint a kutya még akkor is ugat, ha valaki elsétál a ház előtt, hát még, ha bejön a házba. Az, hogy beengedte az idegen fiatalembert már önmagában felfoghatatlan a gazdi számára, de, hogy mikor az bebújt a kutyaágyba, még oda is feküdt mellé.

pitbull és boerboel
Forrás: youtube.com

Miután a rendőrök felkeltették a fiú rendkívül zavarban volt és sokszor elnézést kért az ott lakóktól. Lynn később nevetve mesélte a helyi lapnak, - hogy a fiatalember kedves volt és tényleg nagyon röstellte magát, bár azóta éjszakára zárja az ajtót.

 

Forrás: https://www.dogingtonpost.com/woman-wakes-up-to-find-intruder-snuggled-up-on-the-dog-bed-with-her-150-pound-mastiff/

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek