Kóbor Szívek Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány

",,Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

Az alapítvány célja az elkóborolt, elveszett, sérült állatok mentése közvetlen észlelések, vagy jelzések esetén.

Az alapítvány célja az elkóborolt, elveszett, sérült állatok mentése közvetlen észlelések, vagy jelzések esetén.

Nyitvatartás

Számlaszám

11745073-21145443-00000000

Adószám

18848335-1-16

Az alapítvány célja

Az alapítvány célja az elkóborolt, elveszett, sérült állatok mentése közvetlen észlelések, vagy jelzések esetén. Állatok gyepmesteri telepről vagy rossz tartási körülmények közül való mentése. A talált állatok gazdához történő visszajuttatása, ha pedig ez nem lehetséges, akkor megfelelő befogadókhoz juttatása. Az emberi, élhető, kulturált környezet megteremtésének, fenntartásának elősegítése.

Közép Ázsiai juhászkutya szomorkodik a menhelyen
Közép Ázsiai juhászkutya új otthonában

Történetünk

A 2016-ban alapított „Kóbor Szívek” Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány (előtte civil mentés formájában) 10 éve folyamatosan próbál segítséget nyújtani a karcagi sintértelepre és utcára került állatok mentésében. Sajnos az utánpótlás folyamatos, a körülmények nem a legjobbak, így a szervezeti forma már szükséges volt. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében, folyamatosan felhívjuk az emberek figyelmét a felelős állattartásra.

Akita mentsékor
Akita ugrándozik a kertben

Terveink

Terveink között szerepel az óvodák és az iskolák felkeresése és előadások tartása, hogy már korai gyermekkortól kezdve neveljünk az állat szeretetére, környezetünk védelmére, mert ez egy nagyon fontos dolog a felnövekvő nemzedék számára. Jelenleg is anyagi gondokba ütközik a mentés, holott a bajban lévő állatok száma nem csökken. Aki nyomon követte évekig a tevékenységünket és úgy érzi rászolgáltunk, hogy támogassa állatmentő munkánkat, kérjük segítsen nekünk!

Agár lefogyva mentéskor
Agarak hevernek a fűben