Mini Menedék Alapítás éve
Lehetőségek
Image Description Sétáltatás
Image Description Gyermekbarát
Image Description Örökbefogadás

Mini Menedék

Mi a Mini Menedék, vagyunk általában azok, akik sosem mondanak nemet. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az utcán élő kutyusoknak jobb helyet biztosítsunk, illetve gazdásítsuk őket.

Mi a Mini Menedék, vagyunk általában azok, akik sosem mondanak nemet. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az utcán élő kutyusoknak jobb helyet biztosítsunk, illetve gazdásítsuk őket.

Nyitvatartás

Számlaszám

11773322-01941711-00000000

Tárgyi szükségletek
Eledel, pénz.
Jelentkezés önkéntesnek

Akinek kedve, illetve ideje engedi nyugodtan eljöhet hozzánk akár simogatni, akár sétáltatni.

Történetünk

‌Mi egy szerény kis faluban vagyunk találhatók. Nem rendelkezünk még alapítvánnyal, de folyamatban van már.

Fekete kutya
Minden kutyának segítünk

Magunkról

Csak saját magunkra számíthatunk az állam és az önkormányzat sem segít nekünk. Annyi támogatást kaptunk, hogy a Facebook oldalon, akik követnek bennünket ők szoktak nekünk kapaszkodót nyújtani, legyen az pénzbeli vagy legyen az tápbeli segítség. A környező településekről mentünk. Mi vagyunk általában azok, akik sosem mondanak nemet. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az utcán élő kutyusoknak jobb helyet biztosítsunk, illetve gazdásítsuk őket. Többségében az utcán kóborló kutyák miatt telefonálnak nekünk és errefelé ritka esetek egyike, hogy az utcán kóborlókban chip lenne. De van, hogy gazdák hívnak bennünket, hogy nem akarják már tovább tartani a kutyájukat ezekre az esetekre is keresni szoktunk megoldást. Mindenkin segítsünk ahogy tudunk.

kistestű kutya kutyaházban
Minden nap cseréljük a forgácsot állataink alatt

Mit adományozzak?

Tápra lenne nagyon nagy szükség hisz az nagy mértékben fogy, mindig nagy létszámmal rendelkezünk. Illetve pénzre lenne szükségünk, hogy az állatorvos felé tudjuk fizetni az elmaradásainkat.

németjuhasz keverék gazdája kkarjában
Igyekszünk mindenkinek gazdát találni
zsemleszínű keverék kutya ölben
Sajnos ritka, hogy van chip az itt kóborlókban