Országos Állatvédelmi Alapítvány

"Láss többet, tégy többet!"

Elsősorban kutyák, macskák, sünök mentésével foglalkozunk.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány egy modern gondolkodású, felelős, prevenciós állatvédelmi szervezet. Elsődleges célunk a megelőzés, hiszen valljuk, az az igazi mentés! Tevékenységeink alapjai a fiatalok oktatása és az ivartalaníttatás.

Nyitvatartás

Péntekenként 16:00-17:00

Nyitvatartás

Péntekenként 16:00-17:00

Számlaszám

57600118-10005673

Adószám

18906293-1-06

Közhasznú besorolás

Nem közhasznú

Tárgyi szükségletek
Mit adományozzak? Kétkezi munkát, tárgyakat, pénzadományt, amely az állatorvosi költségeket fedezheti.
Jelentkezés önkéntesnek

Jelentkezés önkéntesnek az info@orszagosallatvedo.hu email címen kell jelentkezni.

Mit várunk az önkétesektől, hasznos infók:

Szeresd az állatokat, legyél elhivatott és ne azért jelentkezz önkéntesnek, mert a tévében láttad az amerikai állatvédők munkáját. Itt sajnos ez nem olyan, közel sem.

Hogyan tudsz segíteni?

Alapítványunknak tudsz segíteni utcán élő, ivaros cicák befogásában, szállításában, lábadoztatásában, adományok gyűjtésében, előadások megtartásában, pénzadománnyal, eszközadományokkal.

Országos Állatvédelmi Alapítvány története

2017-ben alakultunk meg. Kezdetekben Szegeden, majd szűk környezetében tevékenykedtünk, ma már vannak segítőink több városban is.

Cica kosár
Gomba cica

Országos Állatvédelmi Alapítvány munkássága

Minden héten pénteken a KontaktPont irodánkban van lehetőség kérdéseket feltenni a számunkra, információt kérni állattartással kapcsolatosan. Szeged Önkormányzatával van együttműködési megállapodásunk, amely szerint rendszeresen látogatjuk az óvodás, általános iskolás és középiskolás fiatalokat a felelős állattartás jegyében.

Aranyos cica
Mentettünk

Szeretnénk egy modern, 21. századi befogadó állomást kialakítani, elsősorban cicáknak, olyan bársonytalpúaknak, akiket halálra ítéltek, netalán altatnák, stb.

Macska ivartalanítás
Ivartalanításra várva

Országos Állatvédelmi Alapítvány tervei

Szeretnénk egy modern, 21. századi befogadó állomást kialakítani, elsősorban cicáknak, olyan bársonytalpúaknak, akiket halálra ítéltek, netalán altatnák, stb.

Országos Állatvédelmi Alapítvány sikerei

Prevenciós szervezetként a nagyszámú utcai ivartalanítás a sikerünk, a megszólított fiatalok és a programjaink, amelyek hozzájárultak már a felelős állattartás erősítéséhez. Többek között az „Ingyenes Állatorvosi Tanácsadás” vagy az „Állati percek magazinműsorunk”

Érzékenyítő tréning
Oktatás

Országos Állatvédelmi Alapítvány költségeink

Havi kiadásunk 100 000 forint körül mozog, ez függ attól is, hogy hány állatot tudunk fogadni és ivartalaníttatni, gyógyíttatni. Jelenleg 99%-ban önerőből fedezünk minden kiadásunkat.

Két macska ketrecben
Ketten a ketrecben