A legkutyabarátabb város a világon

A legkutyabarátabb város a világon

Mit gondolsz melyik a legkutyabarátabb város a világon? És milyen paraméterek alapján lesz az?

Ma már rengeteg kutyabarát város van világszerte, köztük Budapest. Ezeken a helyeken jó élni és nyaralni is kedvenceinkkel. Elvihetjük őket a strandra, az étterembe, kirándulni, ha szerencsénk van még a munkahelyünkre is. De van egy város, ami kiemelkedően kutyabarát!

Tel-Aviv-i kutyáspark_Forrás: touristisrael.com
Tel-Aviv-i kutyáspark_Forrás: touristisrael.com
A legkutyabarátabb város

Tel-Aviv

Tel-Aviv-et, Izrael második legnagyobb városát méltán tartják a helyiek kutyabarát helynek. 2019-ben 37151 regisztrált kutya élt itt.

Az alapvető, hogy a legtöbb munkahelyen szívesen látják a négylábú „kollégákat” és a legtöbben beviszik magukkal kedvenceiket. De emellett a vendéglátóhelyek, boltok és taxik legtöbbje is kutyabarát.

Forrás: en.wikipedia.org_kutyapark
Forrás: en.wikipedia.org_ Meir Park

70! kutyapark és 4 kutyás strand van a városban. Az egyik legnépszerűbb kutyás találkozóhely a városban a Gan Meir vagy Meir park, amit a helyiek 24/7 kutya night clubnak hívnak ugyanis a nap bármely szakában használhatják a kutyusok és gazdáik. És ne egy Angyalföldi kutyafuttatót képzeljünk el, a Meir park, mint a legtöbb kutyás park a városban inkább egy pálmafás Városligetre hasonlít, ahol természetesen szabadon lehet engedni az ebeket.

Carmel beach_Forrás: gopetfriendly.com
Carmel beach_Forrás: gopetfriendly.com

Amúgy Tel-Aviv ad otthont a Kelaviv nevű évente megrendezésre kerülő kutyás fesztiválnak is. Ami az ebeknek és gazdáiknak is óriási élmény a számtalan előadóval, póráz nélkül használható kutyajátszókkal, kutyamasszázzsal, és a négylábúaknak szóló meglepetésekkel, ajándékokkal.

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek