Beagle Hotel

Beagle Hotel

Idahoban létezik egy Beagle Hotel. Valójában nem is hotel hanem egy Bad and Breakfast, de a lényeg, hogy az épületnek Beagle formája van.

Borítókép: commons.wikimedia.org

Gondolkodtál már milyen lehet egy Beagle belülről? Hát én sem. És hogy milyen lehet egy Beagle formájú épületben aludni? Felteszem nem. Viszont Dennis J. Sullivan és Frances Conklin szerencsére igen. Nekik köszönhető, hogy egy olyan világban élünk, melyben létezik egy hotel aminek Beagle formája van.

Dog Bark Park
Dog Bark Park

A Dog Bark Park Inn, valójában nem is hotel, hanem Bad and Breakfast, mely egyszerre 4 ember fogadására alkalmas. Helyileg Idaho-ban található a Park, ami amellett, hogy helyet ad a világ legnagyobb és feltehetően legkényelmesebb Beagle-jének, kiállító térként is működik a tulajdonos házaspár szobrai részére.

Beagle szobrok a parkban forrás: laughingsquid.com
Beagle szobrok a parkban forrás: laughingsquid.com

A fafaragó páros több, mint 60 kutyafajta szobrát árulja a Parkban. Maga Sweet Willy az óriás kutya két hálószobát és két fürdőszobát foglal magában és számos autentikus kutyás dekor tárgyat, hogy otthonossá tegye a vendégek ott tartózkodását. A Parkban található a házaspár ajándék boltja, ahol az általuk láncfűrésszel kifaragott ebek kaphatóak. De kérésre fénykép alapján az odalátogatók kutyái is kifaragásra kerülhetnek.

Hotel szoba Sweet Willyben_forrás: commons.wikimedia.org
Hotel szoba Sweet Willyben_forrás: commons.wikimedia.org

Frances és Dennis megkapták a 2003-as Take Pride in Idaho Kulturális Turisztikai Díjat egy nagy faragott művészeti kiállításért, amely Seaman, a kutya történetét mutatja be, aki kétszáz évvel ezelőtt elkísérte Lewist és Clarkot a csendes-óceáni felfedező útjukra.

Sweet Willy_forrás: laughingsquid.com
Sweet Willy_forrás: laughingsquid.com

Idaho amúgy is a meglepő látványosságairól híres, de Sweet Willy még ezek közül is kiemelkedik. Az átutazók és kutyások köreiben igen népszerű. Mondanunk sem kell Sweet Willy kutyabarát hely.

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek