Elindult a regisztráció az I. Kutyások Interaktív Hétvégéjére

Elindult a regisztráció az I. Kutyások Interaktív Hétvégéjére

Nem mindennapi online kutyás eseményre kerül sor május 29-30-án, amikor is elindul a Kutyások Interaktív Hétvégéje, annak is az első, nyári szezonja. Mi már nagyon vártuk és azt is elmondjuk, hogy miért. 

Az I. Kutyások Interaktív Hétvégéje túlzás nélkül szinten minden gazdinak ajánlott. Lehetsz kezdő, haladó, egykutyás vagy nagy falka irányítója, téged is értékes elméleti és gyakorlati tudás vár egy hétvége alatt. De mégis miről szól ez a rendezvény és mitől nem mindennapi? 

Okos gazdi – boldog kutya

Egy dologban talán minden kutyás egyet ért. Ahhoz, hogy négylábú kedvencünk kiegyensúlyozott és boldog legyen, a gazdinak meg kell értenie a kutya személyiségét, szükségleteit, viselkedési mechanizmusait és reakcióit. Ezen kívül pedig rengeteget kell tanulnia „kutyául”, hiszen a boldog együtt, vagy egymás mellett élés receptje a megértésen alapul.  Gazdinak lenni egy véget nem érő tanulási folyamat. Az I. Kutyások Interaktív Hétvégéje pedig egy színvonalas, profi, garantáltan magas szakmai tartalmú, élményekkel teli tanulási lehetőséget kínál a gazdiknak.

Náray Erika háziasszony bemutatja az I. Kutyások Interaktív Hétvégéjét

5 film – 5 kiváló előadó – több mint 5 órás szakmai anyag

A program szervezőinek alapküldetése, hogy minden fontos kutyás témához felkutatják a leginkább hozzáértő, legtapasztaltabb és legnagyobb tudással rendelkező szakértőt, akivel aztán egy színvonalas és részletes edukáló filmet készítenek. Az I. Kutyások Interaktív Hétvégéje ilyen filmekből áll össze, az ország legnevesebb szakembereivel.

A szezonindító hétvégét az ország csodadokija, Dr. Varga József indítja, majd olyan remek trénerek, mint Nyakas Gábor, Varga Balázs (Tükör Módszer) és Kovács László (Kutyaguru) valamint Molnár Andrea kutyakozmetikus mester jönnek egy-egy nagyon fontos és érdekes témával. A részletes programot és az előadások témáját a veloscsont.hu oldalán is megtalálod, de mi is bemutatjuk neked rövid videók formájában. 

Ismerd meg az előadókat és az edukáló filmek tartalmát közelebbről:

Dr. Varga József

A kullancs és a babézióis

„Amíg egy állat élni akar, addig én sem adom fel.”

Varga Balázs

Home office dog

„Nem az a cél, hogy minden kutyát egységesen tökéletesre neveljünk, hanem hogy mi emberek tudatosan alakítsuk ki kapcsolatunkat kutyánkkal és megértsük, hogy mit miért csinál.”

Nyakas Gábor

A kutyatámadás megelőzési és kivédési technikái

„Nem azért érek el eredményeket, mert én vagyok a legjobb, hanem mert meg tudom mutatni másoknak, ők hogyan legyenek a legjobbak.”

Kovács László

Kutya az autóban

„A kutya az első, minden más csak másodlagos.”

Molnár Andrea

Szőrápolás otthoni körülmények között

„Kutya nélkül lehet élni, de minek...”

Támogasd a Noé Állatotthont és vidd haza a Petissimo kupont

Az I. Kutyások Interaktív Hétvégéjére egy virtuális belépőt kell váltani, amely azonban a „szimpla” belépésen kívül rengeteg dolgot rejt magában. Kezdjük is az ajándék 1000 Ft-os Petissimo kuponnal, melyet minden résztvevő megkap.

Ezen kívül minden megvásárolt jegy után a Petissimo.hu 1000 Ft értékű tápadományt juttat el a Noé Állatotthon Alapítvány lakói számára. Az előadók pedig további egyedi ajánlatokkal és kedvezményekkel érkeznek. 

A legnagyobb dolog, amit igazán nyerhetsz ezen a hétvégén mégis az, hogy több mint 5 órán keresztül a legjobb szakemberektől tanulhatsz, színvonalas, könnyen befogadható és emészthető videókon keresztül, amiket ráadásul 30 napig vissza is nézhetsz korlátlanul. Ha pedig nem tetszett, amit láttál, a szervezők 100% pénz visszafizetési garanciát biztosítanak a teljes programra. Vesztenivalód tehát nincs, nyerni viszont sokat tudsz május 29-30-án, az I. Kutyások Interaktív Hétvégéjén. Mire vársz még?

Regisztrálj MOST még a super early bird kedvezményért! 

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek