HARD DOG RACE Not Just Run

HARD DOG RACE Not Just Run

A már megszokott Base és Wild & Junior akadálypályás futóversenyeink mellé 2019-ben egy újabb, különleges koncepciót álmodtunk meg, így született a Not Just Run, a Hard Dog Race márka örömfutama, amelynek keretében minden évben valamilyen számunkra fontos, nemes ügyet támogatunk!

MOST AKKOR CSAK FUTUNK, VAGY NEM CSAK FUTUNK, VAGY HOGY IS VAN EZ? Persze, hogy futunk 2021.10.30.-án, Vácdukán! Mindenkor, minden körülmények között, de, ahogyan már két éve, idén is egy kicsit máshogy. A már megszokott Base és Wild & Junior akadálypályás futóversenyeink mellé 2019-ben egy újabb, különleges koncepciót álmodtunk meg, így született a Not Just Run, a Hard Dog Race márka örömfutama, amelynek keretében minden évben valamilyen számunkra fontos, nemes ügyet támogatunk!

Batgirl jelmezes nő fut az erdőben kutyájával
Futás kicsit másként

Just Run

Kicsit kilépve az akadályfutás keretei közül, ezt a versenyt úgy alkottuk meg, hogy az egyetlen akadály a természet és persze a saját határaink! Míg a Base & Wild versenyeken a legkülönbözőbb mesterségesen épített és természetes akadályokat kell leküzdenünk, itt “csupán” a régi ellenfél maradt: saját magunk.

De itt is a hat lábé, két szívé és egy büszkeségé a főszerep!

Not Just Run

Ez már önmagában is egy lehetőségekkel teli verseny, de mi, HDR-esek általában nem állunk meg az első lépcsőfoknál. Továbbvittük az ötletet, csavartunk rajta egyet, és megtöltöttük plusz tartalommal. Ha a Not Just Run versenyen indulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán „csak” futni fogsz! 

Minden egyes lépésednek fontos célja lesz!

jelmezes kutyás futóverseny
Szokásunkhoz híven, csavartunk egyet ezen a projekten is
MÁR AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD IS SZÉP CÉL, DE MIT ADHATUNK MÉG?

Ez a verseny a HDR jótékonysági futama, aminek keretében minden évben egy nonprofit szervezetet/alapítványt, vagy éppen egy számunkra fontos, jó ügyet támogatunk. 2019-ben a menhelyek voltak a fókuszban, míg tavaly a 10 millióFa projekttel működtünk együtt. Idén, 2021-ben pedig egy számunkra nagyon fontos, és hozzánk nagyon közel álló téma, a gyermekoktatás és a kutyatartási kultúra fejlesztése mellett állunk ki. 

Fő támogatottunk az InDaHouse Egyesület, akik önkéntes segítőikkel a borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni majd a saját gyermekeik nevelésébe.

Azon felül, hogy az Egyesület számára ajánljuk fel a versenyre érkezett nevezésekből befolyt összeg egy részét, a Duna Dog Center Alapítvány, Aurora Borealis Oktatási Alapítvány és a Varázs-Mancsok Kutyás terápia szakembereivel együttműködve, előadás sorozatot is tartunk majd az InDaHouse-ba járó gyerekek részére. 

Az előadássorozat célja, a felvilágosítás mellett az állat-, azon belül is, hangsúlyosan a kutyatartási kultúra fejlesztése. A programunk során többek között olyan kérdésekről beszélgetünk majd a gyerekekkel, mint például, hogy mitől társállat a kutya, hogyan válhat a család részévé, illetve, hogy milyen bánásmódot érdemel? A foglalkozásokra elvisszük majd négylábú segítőinket is, hogy közösen fedezzük fel az állatok csodás világát.

Kislány jelmezben kutyájával fut
Jó ügyért futunk
MITŐL KÜLÖNLEGES MÉG A VERSENY?

Az InDaHouse csapatával együttműködve célunk, hogy minél többen megismerjék az Egyesületet, és minél több támogatást összegyűljön a számukra.

Mind a mi részünkről, mind pedig az InDaHouse részéről Futónagyköveteket szeretnénk felkérni, hogy fussanak az Egyesületért. Gondolunk itt lelkes, visszatérő HDR versenyzőkre, InDaHouse önkéntesekre, ugyanakkor neves énekesek, színészek, sportolók is örömmel fogadták felkérésünket.

Kibővült célcsoport: Azáltal, hogy ez nem egy akadályfutó verseny, olyanok érdeklődésére is számítunk, akiknek a futás fontos szerepet játszik az életében, de nem feltétlenül annyira kalandvágyóak, hogy a mesterséges akadályokat is bevállalják. Lényegesen több családos, illetve hobbi futó gazdit várunk erre a versenyre. 

A gyerekeknek Junior versenyszámot szervezünk, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse ezt a fantasztikus napot.

Tervezett versenyzői létszám: 1.500-2.000 fő

Médiapartnereink segítségével minél szélesebb körben igyekszünk majd hírt adni a versenyről és annak fontos céljairól.

HDR érmek
A résztvevőknek a szórakozás és a büszkeség érem garantált

Nevezés OKTÓBER 23. ÉJFÉLIG, a HDR hivatalos oldalán! Várunk minden futó és Halloween rajongót!

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek