HDR 2023

HDR 2023

HDR 2023! Mi idén is ott leszünk és te?

Ha te is tervezed, akkor figyeld a híreinket és a játékokat, mert idén is sorsolunk ajándék belépőt.

Aki kutya gazdi létére még nem tudja mit jelent ez a jelmondat, az valami nagyon fontos és nagyszerű dologból maradt ki. Amit ideje pótolnia!

Hat láb, két szív, egy büszkeség

Ez ugyanis a HDR azaz a HARD DOG RACE szlogene és mint ilyen mindent elmond a kutyás akadály futóversenyről, melyet 2016. októbere óta rendeznek meg minden évben. Púza András a verseny alapítója és egyben arca. András kutyájával szolgált Afganisztánban mikor beugrott neki a HDR ötlete. Mikor 43 Celsius fokban mászott meg kutyájával egy teherautót megjött az ihlet: “Ez egy akkora marhaság, hogy versenyt kéne rendezni belőle”. Hát így kezdődött!

Forrás: HDR
HDR

Mára tovább fejlődött a HDR, jelenleg 4 féle versenytípusa van a Not Just Run (ami egy jótékonysági terepfutás), a Base (ami az eredeti verziója és 6km-es, 16 akadályt tartalmaz és 7 nap alatt állítják fel), a Wild (ami 12km és 22 akadály van), és a Mud Dog Race (ami 2km és, mint a neve is mutatja lényege a sárban fetrengés).

A HDR stábja szívét, lelkét, kreatívitását bele adja a pálya építésbe és szervezésbe, pl. a pókjárásos feladatot a marketinges kolleganő Szegő Fruzsina találta ki.

Figyeld Facebook oldalunkon a HDR fejleményeket, mert mint ahogy az már lassan hagyomány, a Petissimo idén is ingyen belépőket fog kisorsolni!

HDR
HDR

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek