Jasmine az agár

Jasmine az agár

Avagy Jasmine az agár, ahogy hivatkozni szoktak rá a cikkekben, egy mentett agárlányka volt, aki nem mindennapi jelleméről vált híressé.

Borítókép forrása: bbc.com

Jasmine-t rendőrök találták borzasztó állapotban. Az egészségi állapotán kívül a lelke is rehabilitálásra szorult. Szerencsére azonban ehhez a legjobb helyre került. A beteg, rettegő kutyát egy elhagyott fészerben találták meg Angliában, bolhásan, soványan, teljes depresszióban.

Új otthona egy vadrezervátum lett. A rezervátum tulajdonosa Geoff Grewcock, aki minden állatott óriási szeretettel fogad és a róla készült videók tanúsága szerint mentettjei viszonozzák ezt, szabályosan rajonganak érte. Nincs ez másként Jasminenel sem. Most már. Azonban több hétbe tellett míg elkezdett bízni új gazdájában és kezdte sajátjának érezni új otthonát.

Ezután nem telt bele sok időbe és Jasmine feloldódott. És munkába állt a rezervátumban, önjelölt pótanyjaként mindenkinek.

Jasmine ugyanis pont, mint Geoff minden állathoz szeretettel fordul. Ahányszor új mentett érkezik a rezervátumba ő ott terem. Vigasztal, nyalogat, bújik, ápol, megnyugtat, bármit megtesz, hogy az új jövevények beilleszkedjenek és magukra találjanak, ahogy egykor ő is.

Jasmine őzikéjével
Forrás: dailymail.co.uk

Élete során örökbefogadott, nyuszikat, rókákat, őzeket, baglyokat, borzokat, tengeri malacokat, bárkit aki bekerült a rezervátumba. A madaraknak még azt is megengedte, hogy az orrán üldögéljenek.

Reggelente első dolga volt mindenkit megnézni, hogy jól vannak e. Bárki, bármikor hozzá bújhatott, ha arra volt szüksége és bizony számos állatnak volt rá szüksége élete során. 2011-es haláláig több, mint 100 fogadott gyermeke volt.

állatkák kanapén
Forrás: hounddogdaycare.com

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek