Kutyabarát hely - Sarki Fűszeres

Kutyabarát hely - Sarki Fűszeres

Virgivel előszeretettel látogatunk kutyabarát helyeket, éttermeket. Ezúttal a Pozsonyi úti Sarki Fűszeres nevű étterem és delicates Kutyás Brunch nevű programján vettünk részt!

A Sarki Fűszeres egy különleges hangulatú kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet a XIII. kerület szívében. Igazi kutyabarát hely, ahol mindig szívesen kedveskednek az arra járó, orruk által becsábított négylábúaknak. És ha már a kutyust elvarázsolták a különleges sonkák, szalámik, sajtok akkor már biztosan a gazdi is kedvet kap hozzá, hogy leüljön egy kávéra vagy egy limonádéra a hangulatos teraszon. A hely különlegessége a fantasztikus alapanyagokból készült tradicionális finomságok, a romantikus beltér és a mosolygós személyzet.

Sarki fűszeres delicatesse pozsonyi út
Sarki Fűszeres
Kutyamenük
Kutyamenük a Kutyás Brunch-on

Virgi és én a Kutyás Brunch nevű rendezvényükön vettünk részt, ami, mint a neve is mutatja a kulináris élmények körül forgó esemény volt. Mind a két-, mind a négylábú vendégek számára. Na most Virgi évek óta jár étterembe és eddig tudta, hogy szépen nyugodtan kell ülni és maximum egy-egy falatban reménykedhet. Ehhez mérten aranyosan, fegyelmezetten szokott viselkedni ilyen helyeken. Hát ez most biztosan megdőlt! Ugyanis itt minden a kutyusokról szólt! Külön menüvel készültek nekik a szervezők és nyugodtan barátkozhattak egymással. Mondhatni engedtünk a szigorból.

A tulajdonosnak Herskovics Juditnak köszönhetően már második alkalommal került megrendezésre a Kutyás Brunch. Tavaly egy alkalommal volt csak, de terv szerint idén nem ez volt az utolsó! Ugyanis óriási az érdeklődés a rendezvény iránt! Nem is csoda, fantasztikus hangulatú délutánt tölthettünk el szuper társaságban. A részvétel regisztrációhoz kötött.

feketekutya szatyorral
Virgi Sarki Fűszeres Fun lett

Ugyanis nem szerettek volna túl sok négylábút ültetni, túl közel egymáshoz. De 13 kutyus így is beregisztrálhatott, gazdiaival. És mindenki nagyon jól érezte magát. Mi is jókat nevettünk az asztal szomszédainkkal és a kutyák is örültek a társaságnak.

két nő kutyákkal egy kávézó teraszán
Pillanatkép a rendezvényről
két kutya ül és kéreget
Kiváló társaság és finom falatok, ez a Kutyás Brunch

A kutya menü tálalása is nagyon profi volt. Egymástól kellő távolságra letették a névtáblákat és mellé a roppant esztétikus BARF menüt, amit Perlaki Fanni állított össze. A desszertet a Flash kutyapékség biztosította nagyon gusztusos muffinok formájában, aminek talán még a főételnél is jobban örültek a kutyusok. Bár Virgi még a díszítést is megette a főételben!

névtábla
Minden részletre oda figyeltek
két border collie egy tálból eszik
Voltak akik közösködtek

A másik különlegesség a Sloofie volt, az egészséges kutya smoothie amiből kutyafagyit készíthetünk otthon, ha lefagyasztjuk! De a gazdik sem panaszkodhattak a menüre, az is kitűnő volt!

kutya smoothie
A Sloofie egy egészséges finomság kutyusoknak
villásreggeli
Gazdi menü a Brunch-on
francia bulldog muffint eszik
A muffin átütő sikert aratott

Az élményt gazdagította Ocztos Panka kutyakiképző előadása és tanácsai. A tombolán a kutyapékség termékei és a sloofie-k mellett a Kutyaguru kutyaiskola kuponjait lehetett megnyerni, 3x 50.000,- értékben. Mondhatni, hogy nem aprózták el a kényeztetésünket a szervezők!

A piaci rést felfedezve a jövőben a delicatesben terveznek kialakítani egy kutyás polcot, ahol a négylábúak is mindig találhatnak egészséges finomságokat. És tervben van állandó kutyás menü kialakítása is, hogy ne csak évi pár alkalommal élvezhessék a kutyusok a finom falatokat.

Csak ajánlani tudom a Sarki Fűszerest! Ha szeretnél egy hangulatos helyre beülni és kedvencedet sem hagynád otthon akkor látogass el hozzájuk! A Facebook oldalukat is érdemes lehet követni, hogy időben értesülj a következő Kutyás Brunchról!

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek