Kutyás podcastok magyarul

Kutyás podcastok magyarul

Amennyiben te is a kutyák és a kutyás témák szerelmese vagy úgy íme, a legjobb kutyás podcastok.

Kutyás podcastok magyarul

Amennyiben te is a kutyák és a kutyás témák szerelmese vagy úgy íme, a legjobb kutyás podcastok, amiket magyarul tudsz hallgatni. Hogy vezetés, főzés, vagy akár egy hétvégi kutyaséta közben legyen mit hallgatni. A műsorok mindegyike megtalálható Apple podcasten, mi onnan válogattunk most.

1. Kutyakemény

A HDR podcastje. A HDR-hez híven a műsor egyik sorozata arról szól, hogyan adhatunk meg mindent kutyánknak, hogy boldog és aktív élete legyen, a másik sorozatában pedig a kutyavállalás felelősségéről van szó.

2. Kutyaügy

A kutyaügy című műsorban olyan témákról van szó, mint a hőguta kutyáknál, a kutyával történő külföldre utazás vagy éppen a kutya játékra való megtanítása. A műsort egy kutyakiképző és egy újságíró vezeti közösen.

3. Labdával a szájban

A műsort egy terápiás kutyakiképző/ állatorvosi asszisztens készíti, de vannak beszélgetések kutyás szakemberekkel és kutyatörténelmi érdekességek is. A műsorban szó van többek között a falkaelméletről, a szeparációs szorongásról, a kutya agysebészetről, de az állatgyógyászat kialakulásáról is.

4. Kutyabajok

A kutyabajok podcastban a hangsúly az állatvédelmen van. Beszélgetéseket hallhatunk szakemberekkel többek között az állatvédelmi jogszabályokról, de a műsorban helyett kapnak a celebek is. Például megtudhatjuk Osváth Zsolt, hogy tart kutyát. De szó van komoly témákról is, mint az eutanázia.

5. Petcast

A műsort szintén egy újságíró vezeti, aki szakértő vendégekkel beszélget. Szó van a kutyával való sportolásról, a kutyák tiltó listás ételeiről, de itt is szóba kerülnek olyan komoly témák is, mint az elhanyagolás, állatkínzás.

Jó szórakozást!

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek