Nala a világjáró macska

Nala a világjáró macska

Nala a világjáró macska világszerte híres és több ezren követik őt Youtube-on és Instagrammon. Nem véletlen! Nala okos, bátor és talán az egyetlen cica aki ennyi helyen járt gazdájával.

Nala és gazdája Dean Nicholson kalandjait követhetik és követik is (több tízezren) az Instagrammon és YouTube-on. De, hogy is lesz egy cicából világjáró kalandor?

Óriási szerencsével!

Borítókép forrás: welovecycling.com

Nala cica gazdájával forrás: thetimes.co.uk
Nala és gazdája különleges kapcsolatban állnak egymással_kép: thetimes.co.uk

Dean Skóciából indult el világjáró körútjára egyszál magában. Tervei szerint egyedül kerekezte volna körbe a világot, de szerencsére a sorsnak más tervei voltak. Mikor 3 hónapja volt úton Montenegró és Bosznia között a hegyekben nyávogásra lett figyelmes és megpillantotta a megviselt, koszos, elárvult kis cicát.

Nala a bicikli kosárban_forrás: explorersweb.com
forrás: explorersweb.com

Elvitte állatorvoshoz, rendbe hozatta és folytatja útját. Immár nem egyedül! A cica a Nala nevet kapta és talán a valaha volt legkalandosabb cica életet! Dean és Nala azóta elválaszthatatlanok. Kettesben számtalan országon kerekeztek át. Nala végtelenül boldog, kíváncsi, kalandvágyó cicává vált. Gazdájának természetesen első a cicája biztonsága és komfort érzete így mindig az időjárásnak megfelelően alakítja társa kis kosarát, óvva őt a hidegtől, a melegtől az esőtől, hótól. Hihetetlenül aranyos videóikkal tele van az internet, ahogy a kalandor cica kíváncsian szemlélődik a bicikli kosarából, ahol természetesen mindig be van kötve, vagy ahogy épp hajóra száll gazdájával vagy éppen a tábor helyük körül vadászik. Nala amúgy rengeteg vezényszót ért és természetesen semmitől sem fél. Hihetetlen kalandjaikat érdemes nyomon követni. Nala kalandjait már könyv formájában is élvezhetitek a Nala, a mentett cica - Egy életet megváltoztató barátság inspiráló története című könyvben.

Nala fagyizik_explorersweb.com
Forrás:explorersweb.com

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek