Speciális igényű kutyusok védőangyala

Speciális igényű kutyusok védőangyala

Vitán felül áll, hogy Tracey Fowler a speciális igényű kutyusok védőangyala. Mi más is lehetne, Tracey ugyanis több kerekeskocsis kutyust is befogadott az évek során.

Borítókép forrás: Facebook (The Fowler Herd)

Te örökbe fogadnál egy kerekeskocsis kutyust? Na és többet?

Az Egyesült Államokban élő Tracey Fowler megtette! Miután szeretett kutyája Hayden elhunyt degeneratív myelopathiában, Tracey úgy döntött, hogy speciális igényű kutyusokat fog adoptálni és a tőle telhető legjobb életet biztosítja a számukra. Tracey elmondása szerint Hayden is kerekeskocsiban töltötte élete utolsó idejét, de erre ügyet sem vetve, utolsó napjáig játszott. Tracey a The Fowler Herd-ként, azaz Fowler Csordaként utal falkájára és mindennapjaikat a falka Facebook oldalán tudod követni.

keresekkosis kutyák
Forrás: Facebook

Traceynek Hayden elvesztése után maradt még két németjuhásza, de hiányolta Hayden kerekeinek hangját és így jött az elhatározás, annyi hasonló sorsú kutyusnak segít, amennyinek csak tud. Meglévő két kutyája mellé még 6 speciális igényű kutyust adoptált. A kutyák roppantul élvezik hasonló sorsú társaik jelenlétét.

 Igaz barátságok szövődtek a falka tagok között és nagyokat játszanak egymással. Télen élvezik legjobban a kerti hancúrozást ugyanis gazdájuk ilyenkor sílécekre cseréli a kerekeiket és indulhat a csúszkálás és a kötélhúzás. A nő egy interjúban elismerte, hogy nem mindenkinek való egy ilyen kutya, azonban azt is hozzá teszi, hogy ha bírja az ember a pisi, kaki látványát és a tényt, hogy tisztába kell tenni az ebeket, akkor nem lesz gond.

kerekeskocsiskutyusok
Forrás: iheart.com
jelmezes kiskutya
Forrás: justsomething.com
Fowler herd
Fowler herd
Fowler herd
Forrás: inspiremore.com, Facebook

Tracey szeretné, ha a Facebook oldaluk megmutatná az érintett gazdiknak, hogy attól, hogy kedvencük megbetegszik, még élhet teljes és boldog életet így nem kell, búcsút vegyenek tőle.

Tracey Fowler
Forrás: handicappedpet.com

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek