Szavazók nyereménye

Donautica Étterem és Hotel*

1 db voucher 2 éjszakára 2 fő részére félpanziós ellátással a Donautica Étterem és Hotelben.

A Donautica Étterem és Hotel**** Superior a méltán híres szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik, a Holt-Duna gyönyörű vízpartján. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt azok számára, akik zavartalan, nyugodt pihenést terveznek, azonban a lendületesebb feltöltődésre vágyóknak is kiváló megoldás lehet. A Donautica Hotel egy kis ékszerdoboz Fadd-Dombori szegletében.

A Hotel Étterme varázslatos környezettel és egész éves nyitvatartással várja az érdeklődőket.

További információk

Videó megnézése

*legalább 50 darab érvényes szavazatot leadott felhasználók között sorsoljuk ki.

Képfeltöltők nyereménye

iRobot Roomba 976 robotporszívó*

Fejlett okos robotporszívó a robotika szakértőjétől, amely segítségével a porszívózás egy érintéssel elindítható az iRobot HOME applikációról. Tökéletes minden típusú padlófelületre beleértve a szőnyegeket is, ahol sok elhullajtott kisállatszőr, vagy jutifalat darab összegyűlhet. Annak érdekében, hogy a robotot ne érje nedvesség a vizes tálkákat vagy vegyük fel a padlóról vagy kerítsük el virtuális fallal. Karbantartása egyszerű, a kefékről távolítsuk el a feltekeredett szőrt, hajszálakat. Hagyd a takarítást a Roomba robotporszívóra, ti pedig addig sétáljatok egy nagyot együtt - iRobot - Fedezd fel a különbséget!

További információk

Videó megnézése

* legalább 1500 db érvényes szavazatot elért képfeltöltők között sorsoljuk ki!

Szavazók nyereménye

iRobot Roomba 676 robotporszívó*

Tökéletes iAdapt navigációs rendszer, felülmúlhatatlan 3 lépcsős takarítás, ultrahangos szennyeződés érzékelő, iRobot HOME mobil applikáció a nagyobb kényelem elérése érdekében. Kövesse nyomon a saját Roomba robotját bárhonnan, bármikor! Roomba 676 előre programozható a hét bármely napjára. Hagyja hogy a robot végezze el az Ön otthonának a takarítását és töltse idejét igazán fontos dolgokkal!

További információk

Videó megnézése

*25-49 darab érvényes szavazatot leadott felhasználók között sorsoljuk ki.

Szavazók nyereménye

2 darab Nescafé Dolce Gusto Infinissima kávégép*

A karcsú kialakítás és a végtelen szimbólumára emlékeztető design stílust visz még a legkisebb konyhába is, anélkül, hogy nagy teret foglalna el.
A könnyen állítható elfordítható csepptálca három különböző magasságba állítható, hogy a pohár mindig tökéletes helyzetben legyen, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú kávét készítesz. Fedezd fel te is a több, mint 30 féle elkészíthető NESCAFÉ® Dolce Gusto® italt!

További információk
*1-24 darab érvényes szavazatot leadott felhasználók között sorsoljuk ki.

Képfeltöltők nyereménye

10 darab Purina ajándékcsomag*

"Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk!" A kisállatok szerető társaink és családtagjaink, ezért rendkívül fontos, hogy ne csak örömüket leljék a kapott eledelben, hanem az valóban jót is tegyen nekik. A Purina receptúrái nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítanak.

További információk
* 1000-1249 db érvényes szavazatot elért képfeltöltők között sorsoljuk ki!

Képfeltöltők nyereménye

3 darab Nescafé Dolce Gusto Infinissima kávégép*

A karcsú kialakítás és a végtelen szimbólumára emlékeztető design stílust visz még a legkisebb konyhába is, anélkül, hogy nagy teret foglalna el.A könnyen állítható elfordítható csepptálca három különböző magasságba állítható, hogy a pohár mindig tökéletes helyzetben legyen, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú kávét készítesz. Fedezd fel te is a több, mint 30 féle elkészíthető NESCAFÉ® Dolce Gusto® italt!

További információk
* 1250-1499 db érvényes szavazatot elért képfeltöltők között sorsoljuk ki!

Képfeltöltők nyereménye

5 darab ZooBeeDoo fekhely*

A ZooBeeDoo termékeink minőségi, strapabíró anyagokból készülnek, hogy kis Kedvenceink mindig kényelmesen körülmények között tudják eltölteni pihenésüket. Legyen szó cicabújóról, párnáról, kül- vagy beltéri fekhelyről, a ZooBeeDoo mindenre megoldást kínál. 

További információk
* 500-999 db érvényes szavazatot elért képfeltöltők között sorsoljuk ki!

Képfeltöltők nyereménye

5 darab Petissimo utalvány*

A Petissimo Kft. minőségi állateledeleket és felszereléseket értékesítő, dinamikusan növekedő nemzetközi webáruház. Az európai régióban Magyarországon kívül, további 8 országban (Németország, Románia, Ausztria, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) kínálunk kutya, macska, rágcsáló, madár és ló termékeket, minden felelős Gazdinak.

További információk
* 0-499 db érvényes szavazatot elért képfeltöltők között sorsoljuk ki!