CAT CHOW

Macska

Természetes választás a vérbeli macskáknak

Image Description
1989

Tartalomjegyzék

Megosztás

Cat Chow márka története

A Purina® gyökerei az 1800-as évek végéig nyúlnak vissza, amikor egy William H. Danforth nevű üzletember George Robinsonnal és William Andrews-zal társulva megalapította állateledelekkel foglalkozó vállalatát Robinson-Danforth Commission Company néven. A vállalat neve 1902-től Ralston Purina® lett. A már ekkor is virágzó cég Amerika házi– és haszonállatai számára állított elő eledeleket, a kutyaeledeltől (Dog Chow) a sertéseledelig (Pig Chow).

1926-ban alapítottuk meg első kutatóközpontunkat termékformuláink kidolgozása és tudományos vizsgálatok céljára. Itt kezdődött az a hosszú történet, amelynek során mindig arra törekedtünk, hogy Purina® kisállateledeleink a lehető legjobb minőségűek, legízletesebbek és legtáplálóbbak legyenek.

Az 1950-es évek elején a Purina® úgy döntött, hogy a kiváló minőségű haszonállat-eledelek előállítása terén szerzett több évtizedes tapasztalatait kizárólag a kisállateledelek fejlesztésének szolgálatába állítja.

1962-ben az eddigi technológia és folyamatosan fejlődő kutatásaink és szakértelmünk segítségével megalkottuk a Purina Cat Chow-t. Ezzel hamar az élre törtünk az Egyesült Államok macskaeledel-márkái között.

1970-ben a Purina Cat Chow lett az Egyesült Államok első számú száraz kisállateledel-márkája. A következő 20 év során pedig a macskák táplálkozásával kapcsolatos széles körű ismereteinket latba vetve kifejlesztettük a Purina Kitten, Cat, Mature és Special Care Chow termékeket.

2002: 2002-ben Európában is megkezdődött a Purina Cat Chow értékesítése, ahol hivatalosan szakértők által előállított, prémium minőségű macskaeledel-márkaként ismerték el.

2005 végén megújult a Cat Chow, mint egy természetes termék, mely Európa-szerte jól ismert és megbízható márkává vált.

Hiszünk abban, hogy a macskák olyan táplálékot érdemelnek, amely segít lenyűgöző természetük kibontakoztatásában, és kívül-belül táplálja őket. Ezért 2016-ban tovább fejlesztettük Cat Chow receptúráinkat, hogy még táplálóbbak legyenek, valamint segítsenek a macskák fizikai egészségének megőrzésében, hogy személyiségük a maga különleges fényében tündökölhessen. Napjainkban a Cat Chow már a természetes források felhasználásával készült Naturium formulát is tartalmazza, amely támogatja a macskák különleges táplálkozási igényeit – hogy mindennap legjobb természetes formájukat hozhassák.

Mit jelent számunkra a macska?

Számunkra a macskák többet jelentenek, mint egyszerű házi kedvencek. Tiszteletre méltók, fürgék, kíváncsiak, gondtalanok és fegyelmezett élőlények. Mindig a saját fejük után mennek, magabiztosságuk inspiráló. Ösztönösségük, energiájuk és akrobatikus mozdulataik lenyűgözik az embereket, örömünket leljük a közelségükben. Nemcsak úgy tekintünk a macskákra, mint családtagokra, hanem mint a természet legcsodálatosabb teremtményeire. Hiszünk abban, hogy minden macska megérdemli azt a táplálékot, amely segíti kibontakoztatni egyedülálló természetét. Mi nem érjük be annyival, hogy egy macskaeledel csupán a macskák egyeséletszakaszaihoz alkalmazkodjon – emellett fenn kell tartania kedvence jóllétét, hogy macskája természetének megfelelően élhessen. Ezért alkottuk meg a Cat Chow eledeleket, amelyek természetes módon töltik fel energiával a macskákat. Nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges ízesítő anyagokat, színezékeket és tartósítószereket – csakis a megfelelő tápanyagokat. Így miközben cicája játszik, vadászik, kaparászik, vagy épp heverészik, Ön biztos lehet abban, hogy a természetének megfelelő táplálékot kapja.

Társadalmi szerepvállalás

A NESTLÉ PURINA célja, hogy a legmegbízhatóbb vállalat legyen Magyarországon, mely boldogabbá teszi kedvenceink és az őket szerető gazdik életét. Minden évben több tonna állateledellel és csapatunk lelkes munkánkkal támogatjuk a HEROSZ állatotthon lakóit, hogy minél többen és minél hamarabb gazdára találjanak.

A Cat Chow sajátossága

A CAT CHOW® termékcsalád receptúráját állatorvosok és táplálkozástudományi szakemberek csoportja állította össze, összhangban kedvence életszakaszával és életstílusával - hozzáadott mesterséges színezékek, ízanyagok és tartósítószerek nélkül. A húsban gazdag CAT CHOW® eledelek olyan, gondosan válogatott természetes összetevőket tartalmaznak, mint például a különleges gyógynövény- és zöldségkeverék, amely bizonyítottan támogatja a természetes védekezőképességet. A CAT CHOW® Naturium™ formulát tartalmaz, mely természetes eredetű rostok különleges kombinációjaként, továbbá természetes prebiotikum forrásként támogatja az egészséges emésztést, hogy kedvence többet tudjon hasznosítani táplálékából.

A Purina Cat Chow a természetben rejlő előnyöket nyújtja macskájának, hogy kívül-belül jól érezze magát a bőrében. Akár kiscicát nevel, akár különleges igényekkel rendelkező felnőtt macskája van, száraz macskaeledeleink megalkotása során figyelembe vettük a különféle macskák természetes tápanyagszükségletét. 

A macskák táplálásában 1926 óta szerzett tapasztalataink eredményét tartalmazza a Cat Chow eledel, mely biztosítja macskája kiegyensúlyozott táplálkozását, és minden tápanyaggal ellátja, amire az egészséges élethez szüksége van. Válogatott, minőségi fehérjéket tartalmaz, valamint mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek a teljes értékű táplálkozás nélkülözhetetlenrészei, így pl. petrezselymet, spenótot, sárgarépát, teljes kiőrlésű gabonaféléket, cikóriát és élesztőket.

Gondosan kifejlesztett macskaeledeleink segítenek abban, hogy macskája minden étkezésből a lehető legtöbbet tudja hasznosítani, valamint emésztőrendszeri egészségének támogatásában. Mivel nem tartalmaz hozzáadott tartósítószereket, mesterséges aromákat és színezékeket, a Cat Chow igazán egy természetes választás lehet.

Termékskálánk mindegyike tartalmazza a természetes forrásokból származó, prebiotikumokat tartalmazó Naturium formulát, amely támogatja az egészséges emésztést, és természetes módon lendületteltölti fel macskája minden mozdulatát.

A természetes eredetű rostforrások felhasználásával készült különleges Naturium formula elősegíti az egészséges emésztést. A formula természetes prebiotikum-forrást tartalmaz, amely bizonyítottan segít fenntartani a macskája bélrendszerében élő mikroflóra egyensúlyát. Hozzáadott E vitaminnal a természetes védekezőképesség támogatásáért és B vitaminokkal, amelyek segítenek macskája hatékonyabb energiafelhasználásában.

Segítünk!

Hogy tápláld kedvenced

Javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. 

Cicája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. 

Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! 

Cicája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description