DOG CHOW

Kutya

Valamennyi Dog Chow termékünk olyan válogatott, természetes összetevőkkel készül, mint a répa, a spenót, a cikória és a teljes kiőrlésű gabonák. Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezékeket, ízanyagokat vagy tartósítószereket.

Image Description
1989

Tartalomjegyzék

Megosztás
Táplálja kutyája igazi természetét!

Dog Chow márka története

A PURINA-nál több mint 85 éves tapasztalattal rendelkezünk a kisállatok táplálása terén, márkáink közül először a PURINA® DOG CHOW® született meg 1926-ban. 1933-ban Byrd admirális Déli-sarkra vezetett 2 éves expedíciója alkalmával a szánhúzó kutyák már a DOG CHOW®-t fogyasztották. 

Az 1950-es években a Ralston Purina úgy döntött, hogy a magas minőségű haszonállat táplálásban szerzett tapasztalatait felhasználva alkot meg egy tápláló, ízletes kutyaeledelt, amelyet kiskereskedelmi forgalomban értékesít. Nem sokkal később, 1957-re a PURINA® DOG CHOW® lesz az első állateledel, melyet extrudálással állítanak elő, megalkotva az egyedi formákat, melyeket ma tápszemcséknek hívunk. 

Márka értékei

A PURINA® DOG CHOW® termékeket a bolygónk legcsodálatosabb élőlényei, a kutyák számára alkottuk meg. Az irántuk érzett elkötelezettség hajt minket, hogy évtizedek óta lehetővé tegyük számukra a prémium minőségű kutyatáplálást. 

Filozófiánk, hogy a kutyákat hagynunk kell kutyának lenni, mert a legfontosabb, hogy egészségesek és aktívak lehessenek. A kulcs pedig ehhez a megfelelő táplálás. Mi a PURINA® DOG CHOW®-nál tudjuk, hogy az egyes kutyáknak különleges és eltérő táplálkozási igényeik vannak, mely a korukkal és testméretükkel együtt változik. Ezért alkottuk meg az igényekre szabott formuláinkat, melyek illeszkednek kutyája egyedi szükségleteihez.

Társadalmi szerepvállalás

A NESTLÉ PURINA célja, hogy a legmegbízhatóbb vállalat legyen Magyarországon, mely boldogabbá teszi kedvenceink és az őket szerető gazdik életét. Minden évben több tonna állateledellel és csapatunk lelkes munkánkkal támogatjuk a HEROSZ állatotthon lakóit, hogy minél többen és minél hamarabb gazdára találjanak.

A Dog Chow sajátossága

A DOG CHOW® 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott kutyaeledel, mely biztosítja kedvence tápanyagigényét – általános és speciális igényekre kialakítva, minden egyes életszakaszban. A receptúrában található természetes prebiotikum források, a cikória és a cukorrépa az emésztés és a bélrendszer egészséges működéséhez járul hozzá. A különböző méretű tápszemeknek köszönhetően hosszabb ideig tart a rágás, amely az emésztés támogatása mellett a fogak egészségének megőrzésében is segít.

  • Válogatott természetes összetevők: Valamennyi termékünk olyan válogatott, természetes összetevőkkel készül, mint a répa, a spenót, a cikória és a teljes kiőrlésű gabonák.
  • Naturium: A Naturium formula természetes forrásból származó rostok kombinációja. Természetes prebiotikumot tartalmaz, mely bizonyítottan javítja a bélmikroflóra egyensúlyát és támogatja az egészséges emésztést.
  • Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezékeket, ízanyagokat vagy tartósítószereket.
  • Testreszabott táplálás: Eledeleinket úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek kutyája valamennyi igényének, figyelembe véve méretét, életkorát és egészségi állapotát.
  • Kétféle méretű és alakú tápszemek: Kétféle tápszemcse, melyet kifejezetten a DOG CHOW eledelekhez fejlesztettünk ki.
Segítünk!

Hogy tápláld kedvenced

Javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. 

Kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. 

Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! 

Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!

Gyakori kérdések

A petissimo.hu felületén van lehetőség a vásárlásra.

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description