FYPRYST COMBO

Kutya Macska Rágcsáló

Óvja kedvencét Fypryst-tel, egyszerűen használható pipetta a bolha és kullancsfertőzések kezelésére és megelőzésére.

Image Description
1954

Tartalomjegyzék

Megosztás

A márka története

A Fypryst Combo Magyarország egyik népszerű kullancs és bolha elleni rácsepegtető oldata, már 2017 óta segít távol tartani az élősködőket kedvenceinktől. Míg idősebb testvére Fypryst, a kullancsok, szőrtetvek és kifejlett bolhák ellen hatásos, addig a Fypryst Combo a kullancsok és szőrtetvek mellett nem csak a kifejlett bolhák ellen, de a fejletlen, pete, lárva és báb stádiumban lévő bolhákkal szemben is működik. Hatékony módszert kínál, az egyszerű, otthon is elvégezhető kullancs és bolha elleni kezelésben és megelőzésben. Pipettája könnyen alkalmazható, amiért díjat kapott az angliai székhelyű Nemzetközi Macska Ápolási Szövetségtől. 

Információk a gyártásról

A Krka gyógyszerei, saját innovatív módszerekkel, új gyártástechnológiákkal készülnek. Új gyógyszerformákat hozunk létre, ami miatt. Kb.350 db gyártástechnológiai patenttel rendelkezünk Europában, Amerikában és Ázsiában. Az egyik előnyünk, a vertikálisan integrált business modell, ami biztosítja a pontos tervezést, és teljes kontrollt a folyamatok felett.

Környezetvédelem

A Krka alapítása óta nemcsak pozitív üzleti eredményeinek elérésére törekszik, hanem a jobb minőségű és teljesebb élet biztosítására is mind a Krka dolgozói mind a környezetünkben élők számára. A környezet iránti felelősség a Krka tevékenységének minden területén alapvető fontosságú, ezért igyekszik csökkenteni a károsanyag kibocsátásokat. A nem veszélyes hulladék 87%-át újrahasznosítjuk. A gyártás kapacitást az utóbbi 5 évben egyharmadával növeltük, azonban a vízfogyasztást felére csökkentettük. Támogatjuk azokat a globális fejlesztési kezdeményezéseket, amelyek figyelembe veszik a természeti erőforrásokat, továbbá környezetkímélő technológiák bevezetésével és a környezetszennyezés csökkentésével együttesen hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Üzleti hatékonyságunk a környezethez való hozzáállásunknak is köszönhető, amely elengedhetetlen a rövid- és hosszú távú politikánk és célkitűzéseink megvalósításához.

Mitől különleges?

A Fypryst Combo kiváló szennyezettségi profillal rendelkezik, a többi azonos hatóanyagú készítménnyel szemben. Könnyen használható, visszazárható pipettával készült, hogy az alkalmazása egyszerű legyen, akár problémásabb házikedvencek esetén is. Egyedi, alufóliába csomagolt pipettánk van, a készítmény napfénytől és párától való megvédése érdekében.

Gyakori kérdések

A Fypryst Combo 30°C alatt tárolandó, a saját külső csomagolásban, hogy a fénytől és a nedvességtől megóvjuk.

Igen, a petissimo.hu-n keresztül is elérhető kedvezményeket biztosítunk.

Havonta célszerű csepegtetni kedvenceinket, ezzel megelőzve a kullancs és bolhafertőződést. Fontos, hogy egész évben védve legyen kisállatunk, hiszen nem csak a meleg hónapokban vannak külső élősködők.

A Fypryst Combo alkalmazását követő 2 napon belül a fürdetés/vízbe merítés, továbbá a heti egyszerinél gyakoribb fürdetés kerülendő, mivel nem végeztek vizsgálatot annak tanulmányozására, hogy ez miképpen befolyásolja a készítmény hatékonyságát.

A fipronil hatóanyag mellett, s-metoprén is van benne, aminek hatására nem csak kedvencünket, de a környezetét is védjük a bolháktól, nem csak a kifejlett felnőtt bolháktól, de a lárva és pete állapotúaktól is.

A Fypryst Combo kutyák esetében már 8 hetes kortól, vagy 2kg-nál nagyobb testtömegűeknek adható. Macskák esetében pedig 8 hetes kortól, vagy 1 kg feletti testtömegtől adható.

A nyak tövénél, a lapockák fölötti területre kell felvinni a Fypryst Combo-t.

10 000 kezelt állatból kevesebb, mint 1-nél jelentkezik, a gyanított mellékhatások közül múló jellegű bőrreakció. Az alkalmazás helyének lenyalása esetén rövid ideig tartó, túlzott nyálzás figyelhető meg, leginkább a vivőanyag természete miatt.

Igen, alkalmazható a készítmény vemhes és szoptató állatoknak.

Mindenképpen fontos az állat kezelésén kívül, a környezetének tisztítása rovarellenes készítménnyel és alapos takarítással, porszívózással. A bolhák lárvái, bábjai akár hónapokig is életképesek maradnak a környezetben, akár a szőnyegben vagy egy kanapé alatt.

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description