Garuda Ayurveda

Ló Madár

„Tradicionális tudás – Modern kutatás”: ez a jelmondata, és tevékenységét meghatározó filozófiája az Ayurvet Ltd. nemzetközi szinten is elismert állatgyógyászati termékgyártó vállalatnak. Az Ayurvet 1992-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy évezredes tudás alapján elősegítse az állatgyógyászatban jelentkező problémák széles körének természetes és innovatív megoldását.  Az Ayurvet által gyártott termékek a cég európai uniós GMP-tanúsítvánnyal, ISO 9001:2000-minősítéssel és 21. századi technológiával rendelkező üzemében készülnek. A készítményeket világszerte több mint 30 országban forgalmazzák. Több mint 900 klinikai próba publikáció nemzeti és nemzetközi újságokban, valamint több mint 100 Ph.D. diplomamunka igazolja a készítmények hatékonyságát. Az Ayurvet Ltd. az INDIA DAIRY AWARD 2020 gálán a Best Technology Company címet nyerte el számos egyéb magasszintű elismerése mellett, termékei kiemelkedően magas minőségének bizonyításaként.

Image Description
1991

Tartalomjegyzék

Megosztás
A hazai forgalmazó

Garuda Trade Kft.

A Garuda Trade Kft. 2021-ben ünnepli a 30 éves megalakulását, az 5000 éves gyógynövényalapú gyógyászat módszereinek magyarországi meghonosítója, mind humán gyógyászat, mind állatgyógyászat (hobbi- és haszonállat tartás) területén. Széleskörű alternatívát nyújt megelőzésre és a gyógyszerhasználat csökkentésére a lakosság egészségi állapotának javítása és az állatjólét elősegítése érdekében. A termékeket nagy múltra visszatekintő cégek állítják elő az Ayurveda 5000 éves receptúrái, leírásai, a gyógynövények és ásványi anyagok alkalmazása területén felhalmozott évezredes tapasztalat alapján. 

Ayupet termékcsalád
Ayupet termékcsalád
Természetes és hatékony

Természetes megoldások a modern hobbiállattartás számára

Az AYUPET állatgyógyászati hobbiállatoknak kifejlesztett termékek gyógynövényekből és ásványokból, szintetikus adalékanyagoktól mentesen készülnek. A termékek előállításánál az évezredes tudás párosul a legújabb kutatási eredményekkel és technológiával. Az AYUPET termékcsalád tagjai között külsőleg és belsőleg ható szőr- és bőrápoló készítmények (sebgyógyító, sampon, élősködők elleni készítmény), gyógyhatású készítmények (májvédő, immunerősítő, méregtelenítő, fülcsepp, csonterősítő) kaptak helyet, amelyek a leggyakoribb panaszokra kínálnak hatékony és természetes megoldást. 

Az Ayupet termékcsalád termékei természetes alapanyagokból készülnek
Az Ayupet termékcsalád termékei természetes alapanyagokból készülnek

Amire büszkék vagyunk

Dermanyguard madártetű atka elleni védekezésre ajánlott készítményt beválogatták a tyúktetű atka elleni védekezés témájú európai kutatási projektbe (MiteControl - Ensuring food safety, animal health and welfare standards: 2018-22), Franciaország, Nagy-Britannia, Hollandia, Németország és Belgium fő részvételével. Jelenlegi állapot szerint az Európai Kutatási Bizottság úgy tartja, hogy a Dermanyguard a leghatékonyabb természetes készítmény a madártetű atka elleni védekezésre. Az egyre jelentősebb rezisztencia probléma miatt az Európai Unióban is szigorú intézkedéseket vezettek be az antibakteriális készítmények alkalmazásának csökkentése érdekében. Termékeink hatékony alternatívát jelenthetnek az antibiotikum csökkentése, kiváltása folyamatában és természetes antibiotikumként működnek.

Társadalmi szerep vállalásunk

A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány, közhasznú szervezetnek a Garuda Trade Kft. a legfőbb támogatója, melynek célkitűzése az Ayurveda gyógyászat egyetemes elveinek meghonosítása. Kiemelten fontosnak tartja a megelőzés szemléletét, a gyógyszerhasználat csökkentését és a lakosság egészségi állapotának javítását.

Miben mások a termékeink, mint a konkurens termékek?

A termékek Nébih gyógyhatású készítmény engedéllyel és a Biokontroll Hungária biotanúsítványával is rendelkeznek. Termékeinkről elmondható, hogy alkalmazásuk biztonságos, kedvező élettani hatással rendelkeznek, nincs várakozási idő. Hatékonyan alkalmazható hosszútávon is, nem alakul ki rezisztencia. 

Vitacharm szőr- és bőrápoló szer
Vitacharm szőr- és bőrápoló szer

Gyakori kérdések

A termékek kizárólag természetes anyagokat (gyógynövényeket, ásványi anyagokat) tartalmaznak, Nébih gyógyhatású készítmény engedéllyel és a Biokontroll Hungária biotanúsítványával is rendelkeznek. 

A termékek használata során nem alakul ki rezisztencia.

Igen, nyugodtan lehet kombinálni a készítményeket. Főként, hogy ily módon a gyógynövények egymást erősítő szinergikus hatása is érvényesül.

Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésre tenyésztőknek, telepeknek, rendelőknek szóló egyedi ajánlatok kidolgozásában. 

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description