NEO-K9+®

Kutya

A NEO-K9+® komplex csont- és ízületi támogatást nyújt kutyák részére. Ezt a klinikai formulát kifejezetten az állatorvosok és az állatorvosi ortopéd sebészek különféle igényeinek kielégítésére tervezték.

Image Description
2001

Tartalomjegyzék

Megosztás

A márka története

A NEO-K9+® formulát az N-terminus kutatólaboratóriumban fejlesztették ki, amely egy 2001-ben alapított amerikai cég. A NEO-K9+® terméket a bioQuad Európa Kft. forgalmazza, ami pedig egy 2016-ban alapított európai cég. A NEO-K9+® termék amerikai változata, amely Boneo Canine® néven fut, 2014-ben került először az amerikai piacra. 

A NEO-K9+® termék

A NEO-K9+®  komplex csont- és ízületi támogatást nyújt kutyák részére. Ezt a klinikai formulát kifejezetten az állatorvosok és az állatorvosi ortopéd sebészek különféle igényeinek kielégítésére tervezték. Az eddig megszokott glükózamin, kondroitin és MSM alapú kiegészítők csak az ízületekre koncentrálnak. A NEO-K9+® pontosan ettől egyedi... ez a laktoferrin alapú kiegészítő elsőként támogatja a kutyák egész csontrendszerét - mind az ízületeket, mind a csontokat. 

A tudományos sikert a NEO-K9® termék mögött egyszerre 6 amerikai szabadalom támasztja alá!

Ezt a többfunkciós képletet a Neo-PORTIN® Complex összetettsége adja, amely a ribonukleázzal dúsított laktoferrin (R-ELF), a β-glükán és a szuperoxid-dizmutáz (SOD) kizárólagos keveréke. Az R-ELF egy természetes, laktózmentes, tejből származó fehérje, amely klinikailag bizonyítottan erősíti a csontok és az ízületek egészségét. A Neo-PORTIN® Complex támogatja az egészséges csontnövekedést és csontregenerációt, valamint elősegíti az egészséges ízületek működését és mobilitását. A formula hatékonyságát tovább erősítettük vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal a teljesen átfogó csont- és ízületi támogatás érdekében.

A NEO-K9+® kizárólag állatorvosokon, állatorvosi ortopéd sebészeken, és állatorvosi klinikákon keresztül kerül értékesítésre. Az állatorvosok javasolhatják ezt a terméket munkakutyáknak, idős kutyáknak és/vagy ortopédiai beavatkozáson átesett ebeknek, illetve csonttörés, vagy csontrepedésben szenvedő kedvenceinknek. Olyan kutyáknak is adható, akiknek kiegészítő csonterősítő készítményekre van szükségük. A NEO-K9+® minden korosztályú, méretű és fajtájú kutyának ajánlott, hosszú távú használata is biztonságos. Ez az egyedi formula glükózamin-mentes, így hatékonyan alkalmazható glükózamin-alternatívaként olyan kutyák számára akik glükózamin érzékenységben szenvednek.

Gyártási folyamat

A NEO-K9+® termékcsalád a legmagasabb minőségi előírások szerint készül Belgiumban, egy cGMP-kompatibilis gyártóüzemben. Minden összetevőt kifogástalan minőséget előállító beszállítóktól szerzünk be, akik kizárólag olyan harmadik felű gyártókkal dolgoznak, akik minőségileg és funkcionalitás szempontjából is megfelelnek az elvárásainknak. A végterméket szigorú vizsgálatoknak vetik alá annak biztosítása érdekében, hogy az összes követelménynek megfeleljen.

Küldetés és társadalmi felelősségvállalás

A bioQuad Európa Kft-nél küldetésünknek tekintjük és felelősségünknek érezzük az állatok életminőségének javítását. Bár a NEO-K9+®-et eredetileg a saját örökbefogadott kutyánknak, Neonak fejlesztettük ki, missziónknak érezzük, hogy olyan egészségügyi termékeket hozzunk létre, amelyek minden kutya számára hasznosak lehetnek.

Különböző állatmenhelyeket támogatunk termékadományokkal, pénzügyi támogatással, valamint szponzorálunk közösségi tájékoztató és ismeretterjesztő programokat, és örökbefogadó rendezvényeket.

Miben más a NEO-K9®?

A kutyák számára kifejlesztett hagyományos ízületi kiegészítők túlnyomó többsége glükózamin, kondroitin és/vagy MSM alapú. Amíg ezek az összetevők bizonyos előnyökkel járnak, ezek az előnyök az ízületek egészségére korlátozódnak (főként az ízület működését és mobilitását támogatják). 

A NEO-K9+® pontosan ezért más - ez a teljesen természetes alapanyagokat tartalmazó, glükózamin-helyettesítő kiegészítő valójában egy laktoferrin hatóanyagu formula, amelyet hat amerikai szabadalom is alátámaszt. A többi hagyományos ízületi kiegészítővel szemben ez a hatékony formula átfogó támogatást nyújt mind az ízületeknek, mind a csontoknak. Más szavakkal, egy egyedülálló MINDEN EGYBEN termék, amely a kutya TELJES csontrendszerének egészségét támogatja!

Ezt a többszörös hatást a Neo-PORTIN® Complex szabadalmaztatott egészségügyi technológiának köszönhetjük, amely fokozza a csontnövekedést és a csontregenerációt, valamint elősegíti a kollagén szintézist és az ízületek egészséges működését. Kimutatták, hogy a Neo-PORTIN® Complex fokozza a tápanyagok, különösen az ásványi anyagok felszívódását. A NEO-K9+® előnye, hogy biztosítja a megfelelő mennyiségű napi hatóanyag bevitelt. Jelenleg a piacon elérhető egyéb kutya táplálék kiegészítők egyikében sem található a Neo-PORTIN® Complex formula.

Milyen kutyának hatásos a NEO-K9® termék?

Neo-K9™ az összes méretű, korú és fajtájú kutya számára hatékony és biztonságos. Ez a kiegészítő kifejezetten hatásos kölyökkutyák számára a gyors növekedései időszak alatt (különösen nagytestű kölyökkutyáknál), kistestű vagy mini kutyák számára, akiknél szükséges a törékeny csontok és ízületek megerősítése, a sportos vagy agilityben jártas kutyáknak, akik a napi fizikai megerőltetés miatt fájdalmat érezhetnek, valamint az idősebb kutyusoknak is, akiknek szükségük van extra ízület és csonterősítésre a jobb életminőség érdekében. A NEO-K9® egy nagyszerű választás minden ortopédiai műtéten átesett kutya számára, illetve csonttörésben szenvedők támogatására is.

Gyakori kérdések

A Neo-PORTIN® Complex a ribonukleázzal dúsított laktoferrin (R-ELF), a β-glükán és a szuperoxid-dizmutáz (SOD) védett, szabadalmazott keveréke. Klinikai adatok kimutatták, hogy a Neo-PORTIN® Complexben található természetes összetevők elősegítik a csöntnövekedést, hatékonyan csökkentik a gyulladást, támogatják a kollagén szintézist és növelik a csontoknak fontos tápanyagok felszívódását (biohasznosulás). A Neo-PORTIN® Complex egy olyan egyedi kombináció, amely biztonságosan és hatékonyan képes támogatni mind a csontokat, mind az ízületeket - ez a kulcsfontosságú hatás, amelyet egyetlen más kiegészítő sem tud biztosítani. Ez a technológia annyira innovatív, hogy egyszerre hat amerikai szabadalom támasztja alá. 

A laktoferrin egy teljesen természetes glikoprotein, amely megtalálható az anyatejben, a könnyekben és emlősök egyéb testnedveiben. A leginkább vasmegkötő fehérjeként ismert laktoferrin egy többfunkciós fehérje, amelynek immunrendszer erősítéső tulajdonságait, valamint a gyomor- és bélrendszer szabályozásában és a csontozat egészségének elősegítésében játszott szerepe miatt széleskörben vizsgálták. A laktoferrint jelenleg élelmiszer-adalékanyagként használják számos termékben, például anyatej-helyettesítő tápszerekben, emberi csonterősítő kiegészítőkben, az emésztést elősegítő kiegészítőkben, valamint sportolók táplálék kiegészítő termékeiben.

A tejből kivont laktoferrint ‘általánosan biztonságosként’ ismerte el az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) [21 CFR.170.36 (f)], valamint Európában is engedélyeztetve lett állati fogyasztásra. Ez egy teljesen természetes fehérje, amely létezik a legtöbb emlős szervezetében, beleértve a kutyákat is. A bioQuad Európa Kft.-nél további lépéseket tettünk a kutyák egészségének és biztonságának megőrzése érdekében. A laktoferrinünket csak ellenőrzött tehéntejből szerezzük be, amelyről utána gondoskodunk, hogy szigorú tisztítási folyamaton menjen keresztül. Ezen felül az általunk kinyert laktoferrin teljes mértékig laktózmentes így biztonságosan fogyasztható  tejérzékenységben szenvedő kutyák számára.

Nem - a NEO-K9+® nem tartalmaz glükózamint, kondroitint vagy MSM-et. Ennek eredményeként használható glükózamin-alternatívaként (ha kutyád érzékeny vagy rosszul reagál a glükózaminra). Ezen felül ugyan szükségtelen, de biztonságban adható más glükózamin, kondroitin vagy MSM kiegészítőkkel együtt.

A NEO-K9+® adása, a kutyád már meglévő ízületi kiegészítője mellé, semmilyen egészségvédelmi vagy biztonsági problémát nem okoz, de a NEO-K9+® lényege, hogy egy MIND AZ EGYBEN termék, amely egyszerre támogatja az ízületeket (kollagén szintézis, izületi nedv, mobilitás és kényelem), valamint a csontokat (csöntnövekedés, szövetképződés stb.). Különféle tápanyagokat is tartalmaz a termékünk, beleértve a vitaminokat (pl. D3-vitamin), ásványi anyagokat (pl. kalcium), antioxidánsokat (pl. szelén), amelyek többfunkciós támogatást nyújtanak kutyád csontrendszerének. Pontosan emiatt nem szükséges további, az izületekre hatásos táplálék kiegészítő adása a  NEO-K9+® mellett. A NEO-K9+® -et gyakran ajánlják biztonságos alternatívaként azoknak a kutyáknak, akik glükózamin-érzékenységben szenvednek. Ha további kérdésed merült fel, fordulj bizalommal állatorvosodhoz.

A NEO-K9+® jobb megoldás a kutyák számára mint az általános kalcium/foszfor kiegészitők, mivel teljeskörű támogatást nyújt a kutyák csontrendszerének - a csontoktól az ízületekig.

A kalcium egy fontos szervezeti elem, amely szükséges az általános jó egészség biztosításához, a csontok megfelelő fejlődésének elősegítéséhez és hogy megelőzze a lehetséges szövődményeket. A kalcium a legtöbb konzerv és a száraz kutyaeledelekben is megtalálható, de amikor a kutyánk csontjainak extra erősítésre van szüksége, vagy ha bármilyen típusú csontsűrűségi probléma, esetleg kalciumhiány alakul ki náluk, gyakran kiegészítő kalcium szedésére van szükség.

Abban az esetben, ha kalcium készítményt alkalmazunk, az egyensúly rendkívül fontos. A túlzott, vagy nem megfelelő mennyiségű kalcium és foszfor egészségügyi problémákat okozhat a kutyáknál. Míg a kutyáknak szánt általános kalcium/foszfor fogyasztás előnyökkel járhat a kutya csontjainak egészséges felépítésében, megvannak a maga korlátai. Ezek a termékek nem foglalkoznak az ízületek egészségével, és egy napi adag gyakran több mint 600 mg kalciumot tartalmaz.

A NEO-K9+® ezzel szemben teljes támogatást nyújt az egész csontrendszernek (a csontok ÉS az ízületek számára is), csak 50 mg kalciumot tartalmaz egy napi adag (amely a Neo-PORTIN® Complex formula miatt könnyebben felszívódik), megfelelő mennyiségű csontásványt tartalmaz, valamint különleges ribonukleázzal dúsított laktoferrin technológiával rendelkezik, amely elősegíti a csontregenerációt, így belülről biztosítva kutyáink egészségét.

Míg az egyéni eredmény minden kutyánál más lehet, a NEO-K9+® pozitív hatását 30 napon belül látnod kell. Ezeket az eredményeket az állatorvosok gyakran láthatják az ortopédiai beavatkozások utáni röntgenfelvétel során.

Megértjük, hogy a kutyák érzékenyek az ízekre, ezért nagy hangsúlyt fektettünk ennek a problémának az orvosolására. Valójában több hónapos ízletesség vizsgálatot végeztünk a formula ízének, állagának és illatának tökéletesítése érdekében. Ennek eredményeként a legtöbb kutya úgy habzsolja, mintha a NEO-K9® egy jutifalat lenne! Minden rágótabletta májport, napraforgó lecitint és természetes kolbászízesítést tartalmaz, hogy a lehető legfinomabb legyen kutyáink számára. Ha a kutyád esetleg tagja az extrán válogatós kutyaklubbnak, szerencsére a rágótablettát könnyen feldarabolhatod és feloszthatod, így egyszerűen öszekeverheted kutyád szokásos napi ételébe, valamint könnyen belerejthető egy darabka húsba.

A NEO-K9+®-et mindig hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen kell tárolni. Fontos, hogy tartsuk gyermekektől és állatoktól elzárva.

A NEO-K9+® egy légmentesen zárt dobozban érkezik, amelyben 90 darab máj és kolbász ízesítésű rágótabletta található.

Egy teli doboz 30-90 napig lesz elegendő, a kutya méretétől (testtömegétől) függően.

Testtömeg:                  adagolás:                    egy doboz elegendő:

5 kg-ig                           napi 1                              90 napig

5-23KG-ig                     napi 2                            45 napig

23 kg felett                  napi 3                              30 napig

Minden doboz NEO-K9 a gyártás dátumától számítva 3 évig (vagy 36 hónapig) fogyaszathatnak kis kedvenceink.

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description