PRO PLAN

Kutya
Image Description
1898

Tartalomjegyzék

Megosztás

Márka története

1986: Megszületik a PURINA® PRO PLAN® márka 
1990: A PURINA® bevezeti az első terápiás célú állateledel-családot, PURINA® VETERINARY DIETS®, majd PURINA PRO PLAN® VETERINARY DIETS® néven. 
1992: A PURINA® PRO PLAN® bevezeti az első olyan állateledelt, amely magas fehérjetartalommal gondoskodik a zsírmentes testtömegről és a súlycsökkenésről. 
1994: A PURINA® PRO PLAN® bevezeti az első olyan kutyaeledelt, amely közepes láncú trigliceridekkel támogatja a gyomor- és bélrendszeri betegségben szenvedő kutyákat. 
1998: A PURINA® kidolgozza az első igazán hipoallergén kutyaeledelt a PRO PLAN® VETERINARY DIETS® termékcsalád részeként 
2000: A PURINA® megalkotja az első fehérjedús és szénhidrátszegény eledelt cukorbeteg macskáknak. 
2000: A PURINA® elsőként ad rostot a macskaeledelhez a szőrcsomók ellen. 
2003: A PURINA® PRO PLAN® elsőként vezeti be a beltéri formulát macskáknak. 
2004: A PURINA® PRO PLAN® elsőként alkalmazza a molekulaszintű táplálást az ízületi gyulladásban szenvedő kutyáknak szánt terápiás eledel fejlesztéséhez. 
2005: A PURINA® PRO PLAN® úttörő újításként anyatejből nyert összetevőt használ az immunrendszer erősítésre és a kölyökkutyák természetes védekezőképességének támogatásra. 
2006: A PURINA® PRO PLAN® kidolgozza az első és egyetlen macskaeledelt, amely igazoltan megnöveli az idős macskák egészséges élettartamát. 
2006: A PURINA® bevezeti a FORTIFLORA® terméket, az első probiotikumot a terápiás célú eledelcsaládban, amely igazoltan támogatja a bélrendszer egészségét és egyensúlyát. 2010: A PURINA® PRO PLAN® exkluzív tápanyagkeveréket vezet be, amely igazoltan támogatja az idős kutyák agyi működését. 
2010: Táplálkozástudományi szakembereink megfelelő állateledeleket dolgoztak ki a macskák és kutyák minden életszakaszára. Ismerje meg a teljes termékcsaládot, és fedezze fel, hogyan segítheti az optimalizált táplálkozás kedvence hosszú távú egészségét és jóllétét.

Értékek

FEDEZZE FEL A TÁPLÁLÁSBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKET A PURINA® tudósai több mint kilencven éve kutatják az innovatív, új táplálkozási megoldásokat, hogy jobbá tegyék a macskák és a kutyák életét. A PURINA® PRO PLAN® termékcsalád ezeket a legújabb felfedezéseket teszi hozzáférhetővé a kedvencek gazdáinak. Meggyőződésünk, hogy a megfelelő táplálkozás az egészség alapja, ezért minden PURINA® eledel garantáltan megadja a kedvenceknek szükséges összes alapvető tápanyagot. A PURINA® PRO PLAN® eledelek viszont többet nyújtanak a kiváló tápláléknál. A különböző háziállatok igényeihez életszakaszonként külön-külön hozzáigazított tápanyagszintekkel a PURINA® PRO PLAN® termékcsalád optimális táplálékot kínál, így a gazdák érdemben hozzájárulhatnak háziállatuk egészségéhez és hosszú távú jóllétéhez.

Célunk

A NESTLÉ PURINA célja, hogy a legmegbízhatóbb vállalat legyen Magyarországon, mely boldogabbá teszi kedvenceink és az őket szerető gazdik életét. Minden évben több tonna állateledellel és csapatunk lelkes munkánkkal támogatjuk a HEROSZ állatotthon lakóit, hogy minél többen és minél hamarabb gazdára találjanak.

Optimális táplálék egy fantasztikus élethez

Minden kutyának eltérő táplálkozási igényei vannak, és igényeik életszakaszaik során többször változnak. A Purina® PRO PLAN® OPTINUTRITION formulán alapuló termékválasztéka a Purina® legújabb táplálkozástudományi felfedezéseit felhasználva képes mindezen igények kielégítésére. Élvonalbeli tudományos módszerekkel kifejlesztve, így a tudományosan bizonyított jótékony hatása révén hatékonyan támogatja kutyája egészségét egész élete során. A tápanyagok kiváló felszívódása érdekében termékeinket a Purina® szabadalmaztatott technológiáján alapuló, legkedvezőbb eljárás alkalmazásával készítjük, mely az ízeket és a tápértéket is egyaránt érintetlenül hagyja – így a PRO PLAN® termékek az összetevőikből a legtöbbet kihozva hosszú távon szolgálják kutyája egészségét.

Miben különbözünk más gyártóktól?

• Nálunk a tudomány van a középpontban 
• Folyamatosan kutatjuk, hogyan javíthatunk a táplálkozáson 
• Az állatorvosok a szakértelmünk és kutatásaink miatt ajánlják termékeinket 
• Termékeink gondosan kiegyensúlyozott tápanyagszerkezete garantálja a maximális tápértéket 
• Mindig a lehető legjobb minőségű és legbiztonságosabb összetevőket használjuk 
• Speciális főzési technológiánk gondoskodik a hatékony tápanyagbevitelről 
• Kutatás-fejlesztési tevékenységünk igazolt tudományos előnyökre összpontosít 
• Termékeinkben mindig elkerüljük a felesleges összetevőket

Gyakori kérdések

A Pro Plan termékek tárolásakor legalkalmasabb a száraz, hűvös hely!

Igen, a petissimo.hu felületén folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.

A petissimo.hu felületén minden Pro Plan termékhez tartozik javasolt napi etetési mennyiség. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. Kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az Pro plan termékek mellé! Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description