Sam's Field

Kutya Macska

Amikor kiskedvencünk a kertben futkározik, játszik, vagy csak éppen figyel és pihen, ragadozó ösztönei előtőrnek. A Sam’s Field története ehhez vezethető vissza.

Image Description

Tartalomjegyzék

Megosztás

A márkáról

Amikor kiskedvencünk a kertben futkározik, játszik, vagy csak éppen figyel és pihen, ragadozó ösztönei előtőrnek. A Sam’s Field története ehhez vezethető vissza. Hisszük, hogy minden állatban megvan az ösztön, hogy falkavezér legyen és termékünk megadja számukra mindazt, ami őket elősegíti erre a feladatra. Ahhoz, hogy ezt az élményt megteremtsük kiskedvenceinknek, olyan eledelre van szükségük, amely természetes alapanyagokból tevődik össze, mesterséges ízfokozók és adalékanyagok nélkül. A természetes hozzávalók felidézik kedvenceink ragadozó ösztöneit, melyekre a szabadban szükségük lehet.  

A Sam’ s Field szuperprémium kutyaeledeleket úgy állítottuk össze, hogy megfeleljenek a kutyák speciális táplálkozási igényeinek, a fajtaméret, az életkor és a változó étrendi szükségletek figyelembevételével.

Sam's Field

Gyártó

Vafo PRAHA s.r.o. a VAFO Csoport részeként Európa vezető prémium állateledel gyártója. Második generációs családi vállalkozás 25 éves múlttal. Központunk Csehországban található, de Finnországban, Németországban, Svédországban és Észtországban is jelen vagyunk fióktelepekkel. A VAFO Csoport fő tevékenysége az állateledel gyártása és forgalmazása, mind saját márkanév alatt, mind saját márkák alatt. A portfóliónk szárazeledeleket, nedves tápokat, rágcsálni valókat, táplálékkiegészítőket kutyának, macskának és kisállatnak tartalmaz. A vállalat termékei világszerte több mint 75 országban elérhető.

Értékek

Célunk a mindennapos értékteremtés. A 100%-ban természetes összetevőkkel szívünkön viseljük a kiskedvencek jólétét. Ezért is készülnek termékeink sok szeretettel, hogy a legjobb gondoskodást biztosítsuk számukra.

Elismerések

2014-ben elnyertük a Global PETS Forum díjat.

Társadalmi szerepvállalás

Az Európai Kisállat Fenntarthatósági Koalíció alapító tagja a Vafo, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Gyakran ismételt kérdések

A legmegfelelőbb körülmény a száraz és szobahőmérséklet a száraztápok számára, de minden terméken fel van tüntetve.

A legmegfelelőbb tárolási módot a termékeken feltüntetjük. Amennyiben az alapján van tárolva a termék, úgy hosszabb ideig frissen tudjuk tartani.

A tápszemek színe közti eltérést a természetes hozzávalók okozhatják. Ahhoz, hogy minden tápszem ugyanolyan színű legyen, ahhoz mesterséges színezőket kellene használni, melyet cégünk ellenez.

  • 25 éves múltra tekint vissza, 75 országba exportál 
  • ISO Environmental Management System 
  • (14001:2015, IFS BRC ISO 9001:2015)

Mindenféle képen törekedjünk arra, hogy kedvencünknek változatos étkezést biztosítsunk. Ezért igyekeztünk termék palettáinkat minél változatosabbá tenni, hogy kedvencünk ne unjon rá az ízletes falatokra.

Először is kontrolálni kell kedvencünk napi kalória bevitelét. Termékeink között találnak akár ilyen problémával küzdő kutyák részére is különböző snackeket, hogy ők se maradjanak le a finom falatokról. Ezt követően egy kis mozgást vigyünk a mindennapjaikba. Végül, de nem utolsó sorban nem feledkezhetünk meg a száraz eledelről sem. Ennél is nagyon fontos, hogy kedvencünk megkapja a szükséges fehérjét, csökkentett kalóriával.

A kedvenc kisállat boltjában vagy a webáruházakban.

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description