Akár 8 hónap védelem a Forestoval

Akár 8 hónap védelem a Forestoval

A szagtalan, vízálló és könnyen felhelyezhető Foresto® nyakörv egyszerű és akár nyolc hónapig tartó megoldás lehet házi kedvencének a bolhák és kullancsok ellen.

A bolhákat és kullancsokat érintkezés útján képes elpusztítani, vagyis ahhoz, hogy kifejtse hatását, az élősködőknek nem kell megcsípniük a háziállatát.

Mi lenne, ha több minőségi időt tölthetne kedvencével?

A Foresto nyakörv  védi kutyáját az élősködők, kullancsok és bolhák ellen. Sáros sétákat, pihentető öleléseket és családi erdei kalandokat nyújtva kedvencével bolhák és kullancsok miatti aggodalomtól mentesen akár 8 hónapon át.

Akár 8 hónapon át tartó védekezés

A Foresto nyakörv hosszú távú megoldást nyújthat a bolha és kullancs elleni védekezésre, és recept nélkül kapható. Pusztítja a bolhákat és távol tarthatja a kullancsokat akár 8 hónapon át. A hatóanyagok lassú felszabadulásával akár 8 hónapon át védekezhet az élősködők ellen.

Gondoskodás akár 8 hónapon át

A Foresto nyakörv szagtalan és nem zsíros felületű, így semmi sem áll útjában annak, hogy azt viselő kedvencével minőségi időt tölthessen. Kutyák és macskák számára egyaránt megfelel a Foresto nyakörv kutyáknak és macskáknak termék, így nagyszerű választás lehet több állatot tartó háztartásoknak.

Védekezés akár 8 hónapon át

Ha kedvence szeret mászni, futni vagy játszani, a Foresto nyakörv ideális lehet számára. A nyakörv vízálló, tehát az esetenkénti csobbanás nem tesz benne kárt!* A kisméretű nyakörv biztonsági kioldó mechanizmussal rendelkezik így Ön is nyugodt lehet és kedvence is szabadon élvezheti a kalandot.

Gondoskodás akár 8 hónapon át

Szórakozás és szabadság, bolhák nélkül! Legyen akármi is a kedvenc időtöltésük, a Foresto nyakörvvel akár 8 hónapig* nem kell aggódnia a bolhák és a kullancsok elleni védekezés miatt. Elfelejtheti a havi bolha elleni kezeléseket, csak élvezze az együtt töltött pillanatokat.

Szeretnénk, ha kiélvezhetné az állattartás minden örömét anélkül, hogy a bolhák és kullancsok miatt kellene aggódnia.

Gondoskodás akár #8 hónapon át

A készítmény vízálló, hatékony marad akkor is, ha az állat szőrzete benedvesedik. A szőrzet hosszan tartó, intenzív átnedvesedését vagy gyakori samponos mosását azonban el kell kerülni, mivel ezek csökkenthetik a hatékonyság időtartamát. Vizsgálatok alapján a havonta ismételt samponos fürdetés vagy teljes átnedvesedés nem csökkentette számottevően a 8 hónapig tartó hatékonyságot kullancsok esetében, bár a hatóanyag újbóli eloszlása a bundán időt vett igénybe. A bolhaellenes hatékonyság viszont fokozatosan csökkent az 5. hónaptól kezdődően. A samponos fürdetés vagy átvizesedés hatását a leishmaniózis kórokozójának átvitelére nem vizsgálták.

Gondosan tanulmányozza át a termék használati utasítást! Kérjen állatorvosától további felvilágosítást!

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a Foresto termékről, akkor látogass el márkaoldalunkra!

Foresto® nyakörv macskáknak és kutyáknak

Vásárold meg remek áron a Foresto nyakörveket már ma:

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek