Kutyás autó

Kutyás autó

Honnan ismerszik meg a kutyás autó? Persze a kutyáról, de ha kutya nincs is benne, akkor is fel fogod ismerni.

Mind szeretjük az autónkat, de amit még sokkal jobban szeretünk, az a kutyánk (vagy kutyáink) illetve az, ha mindenhova vihetjük magunkkal. És bizony ez sajnos meglátszik az előbbin. Mert hiába az autós ülésvédő, és a rács az első ülés mögé. Minden hiába, mert koszosmancsú kedvencünk jelenléte meglátszik a kocsin. Így aztán el is szoktuk engedni, hogy nekünk lehet tiszta kocsink. A heti egy belső tisztítás nem lesz elég, ha kutyusod rendszeresen elkísér.

kiskutya kocsi ablakban

De honnan tudod, hogy kutyás autóba ültél be?

Hát, ha egy bundás, négylábú boldogan liheg mögötted a hátsó ülésen akkor már biztosan sejted hova keveredtél. De ha a kocsi négylábú tulajdonosa nincs is jelen akkor is eltéveszthetetlen jelek:

a homoktenger, a tó/patak/Duna/tenger szag, ami a nedves ülésből jön, a kakizacsik mindenfelé, a labdák az anyósülés előtti láb résznél, szétszóródott jutifalat, a félig megevett marhalábszár csont, az összenyálazott ablak, a kiszakadt kárpit, az ajtózsebből kikandikáló póráz/jutitartó, és persze a kutya biztonságiöv, ami kitudja mitől, de szintén saras.

És a csomagtartónk!

Kutyafekhely. Nedves, kicsit büdös kutyatörölköző, egy ételhordó csurig megpakolva száraztáppal, még több szétrágott labda, kutyabox (vagy boxok) ami mellé más már nem is nagyon fér, de a maradék résnyi üres hely sem üres, mert a fent felsorolt kutya cuccok vannak beszuszakolva esetleg itt is egy kutya! Vagy több! De ebben az esetben a csaholás, nyüszítés, ugatás is árulkodó jel lehet. Ja és persze idős kutyusok esetén egy rámpa is van valahova bezsúfolva.

kutyák csomagtartóban

Ha nagyon ügyesek vagyunk és még találunk egy kis táskányi helyett akkor pont a kutya miatt, (aki mindenhova elkísér és mindent összekoszol, minket is) váltó ruha és persze váltó cipő (mert reggel mindig vizes a fű, de sétálni kell).

Figyelmeztetés: Fehér szoknyában, nadrágban nem ajánlatos beülni!

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek