Kutyás nő táskája

Kutyás nő táskája

Akinek a kutya teljes jogú családtag és nem csupán kerti dísz az lehet, hogy már került vicces helyzetbe mikor a pénztárnál a tárcáját keresve kirántott a táskájából egy köteleslabdát vagy még jobb egy letekeredő kakizacskó gurigát. Ezek azok a pillanatok, amiket csak mi Igazi Kutyások érthetünk! Ez talán főként a női gazdikat érinti, ugyanis mi vagyunk azok, akiknél minden is van a táskában.

De mi is van egy ’normális nő’ táskájában?

Pénztárca, smink, zsebkendő, parfüm, dezodor, kézkrém, kulcsok, toll, hajkefe és egyéb normális emberi használatra tervezett tárgyak, ugye?

kölyökkutya zacskóba mászik
A mi táskánkban jó, ha kutya nincs

Kutyás nők táskája

Na most ezzel ellentétben a mi táskánkban van:

Kiszóródott jutalomfalat. És annak morzsája a táska alján (még tavalyról.)

Póráz…. ki tudja, hogy került ebbe a táskába.

Labda, na de nem ám új és tiszta labda… Nem! Ez egy rongyosra rágott, saras labda.

Kakizacskó, ami biztos, ami biztos le is tekeredett ezzel egy végtelen hosszúnak tűnő zacskó kígyóként mindenünkre is rátekeredve, hogy ha véletlenül megtaláljuk, amit keresünk akkor se tudjuk kivenni, anélkül, hogy még 4 dolgot kirántsunk vele.

A kutya vitaminja, mert az jól jöhet az irodában, igaz ugyan, hogy a kutya otthon van.

És egy marék homok! Csak, hogy autentikus legyen, mert most az egyszer elfelejtettél táskát váltani kutyasuli/ kutyastrand/ agility előtt.

kutya és kutyásholmik táska mellett
Csak a legszükségesebbek

Azt hagyjuk is, hogy a kocsinkban mit találnál...

Ja és emellett persze van pénztárca, smink (bár kívülről kicsit koszos lett), zsebkendő, parfüm, dezodor, kézkrém, kulcsok, toll, hajkefe. Lassan elkezdhetnének kutyás női táskát gyártani, lenne rá kereslet.

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek