PURINA® FELIX®

Macska

A FELIX eledelek az ízek széles választékában elérhetőek, hogy kielégítsék cicád változatos igényét. Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk! Az ízletesség mellett azonban jól tudjuk, hogy étkezéseinknél a tápanyag- és vitamintartalom figyelembevétele is előtérbe kerül, ez pedig kis kedvencünk etetése esetében sincsen másképp. Felelős gazdiként biztosan te is tisztában vagy azzal, mennyire fontos, hogy cicád ásványi anyagokban gazdag táplálékhoz jusson. A FELIX macskaeledelek megalkotásánál gondosan ügyeltünk arra, hogy elfogyasztásukkal kiegyensúlyozott életükhöz szükséges minden igényüket kielégítsük. Ha a FELIX macskaeledeleket választod, biztos lehetsz abban, hogy cicád hozzájut az erős csontokhoz és fogakhoz nélkülözhetetlen D-vitaminhoz, emellett a macskaeledeleinkben megtalálható E-vitamin erősíti immunrendszerét, az omega-6 zsírsavaknak köszönhetően pedig cicád szőre és bőre mindig szép és egészséges lesz.

Image Description
1898

Tartalomjegyzék

Megosztás

Felix márka története

1970-es évek: A Felix márka először Hollandiában került bevezetésre a Purina neve alatt.

1982: A márkát felvásárolta Quaker állateledelgyártó cég. Angliában megjelenik elsőként az egyedülállóan ízletes „aszpikos falatkák” nedves macskaeledel, ami nagy sikert hozott.

1989: Új arculatot kapott a szerethetően furfangos fekete-fehér cica karakter, a Felix márka ikonikus cicája.

1990-es évek: A Felix márka több európai országban is bevezetésre került, gyorsan növelve piacrészét.

1995: Quaker eladta a Felix márkát a Spillers-nek.

1998: Spillers-t felvásárolta a Nestlé.

2003: Megalakult a Nestlé Purina.

2015: A Felix a piacvezető nedves macskaeledel Magyarországon.

2017: Bevezetésre kerül itthon a kedvelt innováció, a Felix Fantastic Duo eledelek.

2020: Újabb innováció kerül piacra: a Felix Tasty Shreds macskaeledelek, egyedülálló ínyencségek, szabadalmaztatott technológiával készült ízletes, tépett falatok szószban.

2021: A kiegészítő eledelek kategóriájában is újít a Felix márka. A Felix Soup ízletes macskaleves cicája hidratáltságáról gondoskodik, míg a Felix Play Tubes jutalomfalatokkal a közös játékba vihet furfangosságot. 

Gyár bemutató

Több európai gyár mellett a büki Purina állateledel gyárban készülnek a Felix macskaeledelek. A Nestlé 1998-ban vásárolta meg a Jupiter Állateledel Gyártó Kft.-t a DARLING márka használati jogával és a büki gyárral együtt. Azóta mintegy 6 milliárd forintos beruházással újabb állateledel gyárat létesítettünk Bükön, amely – Magyarországon elsőként – száraz és nedves állateledel előállítására egyaránt képes. Ez jelenleg a PURINA gyár, mely a Nestlé állateledel-gyártásának keletközép-európai központja, és amely 2018-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Gyárunkból naponta több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába. A gyárban több millió adag állateledel készül minden nap, köztük a Felix, Darling, Friskies vagy éppen a Gourmet termékek.

Társadalmi szerepvállalás

A NESTLÉ PURINA célja, hogy a legmegbízhatóbb vállalat legyen Magyarországon, mely boldogabbá teszi kedvenceink és az őket szerető gazdik életét. Minden évben több tonna állateledellel és csapatunk lelkes önkéntes munkájával támogatjuk a HEROSZ állatotthon lakóit, hogy minél többen és minél hamarabb gazdára találjanak.

Gyakran ismételt kérdések

A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!

Zárja vissza a csomagolást.

Javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. Macskája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! Macskája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!

Hipermarketek, szupermarketek, diszkontok, állateledel szaküzletek, webshopok.

Bejelentkezés

Írd meg véleményed, pontozz, kommentelj a bejelentkezés után

Image Description