A kutyák látják a szellemeket?

A kutyák látják a szellemeket?

Sokak szerint a kutyák látják a szellemeket. És miért is ne lehetne így? 

Sokak szerint a kutyák látják a szellemeket. És miért is ne lehetne így? A kutyák érzékei sokkal kifinomultabbak, mint a miénk. Másként érzékelik a világot és többet is érzékelnek az őket körülvevő környezetből, mint mi.

Bizonyítékok vannak rá, hogy a kutyák kiszagolnak betegségeket, megéreznek természeti katasztrófákat, tudják mikor jön haza a gazdi akkor is, ha órákkal előbb jön meg. De még azt is megérzik, ha egy nappal előbb jön haza a nyaralásból. Egyszóval nagyon fejlett a hatodik érzékük. Miért ne láthatnák a szellemeket, már amennyiben valaki hisz ebben.

dobermann fekete háttérrel
Sokan állítják, hogy kutyájuk jelzett már szellemet

Mikor gyanakodhatsz rá, hogy szellemet lát kedvenced?

  1. Láthatatlan dolgot figyel. Például percekig mozdulatlanul bámul egy pontot a sarokban. És nem tudod elhívni onnan. Vagy oda megy ugyan hozzád, de rögtön vissza is megy az adott helyre, látszólag ok nélkül. Esetleg vokalizál is.
  2. Láthatatlan valamit követ a tekintetével vagy akár ténylegesen követ valamit a lakásban. (A kertben nagyobb az esélye, hogy valami állatot vagy hangot követ, amit te nem biztos, hogy észreveszel, de a lakásban ez mindenesetre gyanús.)
  3. Ugat, morog, nyüszít a „semmire”.
  4. Aggódva esetleg megijedve bújik hozzád vagy éppen próbál téged védeni valamitől, amit te nem látsz.
  5. Időnként nagyon megörül valaminek, amit te nem látsz? Például farok csóválva tartja a hasát és úgy viselkedik, mintha valaki simogatná? Vagy éppen bekísér „valakit” az ajtótól. Esetleg a „semminek” hordja oda a játékait és úgy viselkedik, mintha egy személynek ajánlaná fel.
kutyák bámulnak valamit
Amennyiben kutyád meredten bámul valamit, amit te nem látsz lehet, hogy szellemet néz

Nagyon fontos, hogy ha a kutyád a fenti viselkedések bármelyikét többször is bemutatja akkor mielőbb keressetek fel egy állatorvost, hogy kizárhassátok az agyi vagy más szervi problémákat. Emellett a fenti viselkedések akár időskori demenciára vagy egyéb betegségekre is utalhatnak. De, ha minden mást kizártatok akkor bizony ideje elgondolkodni kinek a szellemét látja kedvenced.

 

A neten vannak fent videók, amiket nehéz másként magyarázni mint, hogy a kutya szellemet lát. Ebben a videóban konkrétan leveszi a nyakörvet a kutyáról egy szellem. Látható, hogy a kutya ránéz a szellem kezére mielőtt az lecsatolja a nyakörvet.

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek