2021 Kutyák Nemzetközi napja alkalmából Magyarország "legkutyáit" kerestük!

2021 Kutyák Nemzetközi napja alkalmából Magyarország "legkutyáit" kerestük!

2021 Kutyák Nemzetközi napja alkalmából Magyarország "legkutyáit" kerestük! És meg is találtuk a legtehetségesebbet, a leglustábbat és a legszerencsésebbet.

Domonkos Gabriella kutyája, Shanon

A leghősiesebb kiskutya

 Shanont 4 hónaposan találtuk a városligetben. Egy bokor alatt feküdt éhesen, összefagyva. Gyönyörű nagylány lett belőle. Tavaly játék közben rosszul ugrott és szilánkosra tört a lába, két műtéttel tudták megmenteni. Nyár elején kiderült, hogy részleges szalagszakadás van a hátsó lábaiban, most készülünk műtétre. Ő az én kis hősöm, aki minden megpróbáltatást hősiesen tűr.

Két kutya a kilátó alatt
Shanon a túl élő kutya (balról) kutya barátjával
Tanászi Szandra kutyája Cassey

A legtehetségesebb kutya

Cassey 19 hónapos Malinois Malinois kislány, aki a harmadik négylábú családtagként érkezett hozzánk. Társai Nitro aki 10 éves malinois fiú mondhatni a szerelme és úgy is viselkednek, ha csak pár percre nem látják egymást, pusziáradattal üdvözlik a másikat amit gondos bolházási rituálé majd összebújás követ. És Predator a 2 éves Amerikai bulldog Amerikai bulldog legény. Mindennapjaikat együtt töltik, szorgosan készülnek különféle versenyekre. Minden héten kirándulunk, sok két és négylábú baráttal osztoznak szabadidejükben. Cassy a legkisebb és legenergikusabb és mindig övé az utolsó szó. A fiúkat is ő irányítja, mégis teljes köztük az összhang. Sokat tanulunk minden nap, sok trükköt és engedelmes feladatot ismer, 9 hetes kora óta tanítom különféle feladatokra. Hamarosan engedelmes vizsgát tesz, atlétikai sportokban a napokban lett bajnokká avatva. Cassey igazi labdafüggő, de ez az élettársaira is vonatkozik.

Malinois díjakkal
Fiatal kora ellenére Cassey nagyon tehetséges
Kozma Enikő kutyája, Zara

A legmakacsabb kutya

Zara (bullterrier) 2014 januárjában született Nyíregyházán, tipikus Vízöntő. Akkor toppant a család életébe mikor a legnagyobb szükség volt rá, nagyon szenvedtünk az előző kutyánk elvesztése miatt. Pici korában nagyon aranyos, pörgős, aktív kutyus volt, aki állandó megfigyelést igényelt mert mindent felfalt, ami az útjába akadt, drága sportcipőt, zoknit, játékokat, nem válogatott. Legértékesebb zsákmánya egy piercing volt, amit egy pillanat alatt kitépett egy kedves lány orrából, aki puszit kért tőle. Csak a saját “lakosztályában” hajlandó aludni, bárhova utazunk a kennel mindig velünk jön. Nagyjából 2 éves korára megnyugodott, a pörgős kutyából lett egy nagyon lusta, passzív jószág, aki képes lenne átaludni a napot! Közben lett egy testvérkéje, Aris az óriás schnauzer óriás schnauzer, akivel nagyon szeretik egymást. Érdekes dolog, hogy bár nagyon lusta, mégis az ismeretlen helyeken nagyon szeret kirándulni. Tavaly nyáron Gradoban nyaraltunk, nagyon szuper kutyás strandon élvezték a tenger jótékony hatását. Nagyon jó természete van, imádja az embereket és a kutyatársait. Fura fejformája miatt néha “báránynak” meg “nyuszikutyának” nevezik a gyerekek. Nekünk ő a legszebb és legjobb családtag! Mikor fél éves volt és csak 18 kg volt a súlya, elvittük nyaralni Horvátországba és meglátogattuk a Plitvicei tavakat is. Eleinte még élvezte a kirándulást, de az út második felében megmakacsolta magát, egy lépést nem volt hajlandó tenni, eldöntötte, hogy neki ennyi elég volt! Itt kezdődött a rémálom… ölben cipeltük végig a kisasszonyt, mire az út végére értünk mindenki hulla volt! Persze, másnapra mindent megbocsájtottunk neki, imádnivaló a kugli feje!

Bullterrier és óriás schnauzer
Zara és Aris

Irány Magyarország piacvezető kisállat eledel, és felszerelés webáruháza!

0 kommentek